telefonda, 15 saniye süren suskunlukların ardından yapılan panik olayı. vakurca susarak bekleyince, karşı tarafın kapatmak isteyeceğini düşünürsünüz.

bunun için aceleyle şöyle gudik bir laf çıkar ağzınızdan. -özleme artık diye bozup atarlar sizi. iki kadeh içip bir canavara dönüşürsünüz. jartiyer canavarı. meme canavarı.
devamını gör...
kendine kendine söylendiyse ve özlenen kişiye haber verilmediyse içten içe tüketen bir mevzu.
söyleyipte kurtulanlara çaylak sözlük yazarınızdan çokça ve bolca tebrikler, alkışlar, havaifişekler...
devamını gör...
yılı hatırlamıyorum deli sıyrık olduğum bir vakitler, manitle kavgalıyız ayrıldık ayrılacağız aklımda da lisedeki eski manit var, hani şu ayrıldıktan sonra dünya güzeli olan tayfadan, numarası da ezberimdeydi yıllardır, böyle bir karaktersizim.. aşırı sarhoşuz arkadaşla da tüm eski konular masaya yatırılmış, sövülecek olanlara sövmüşüz övülecek olanları övmüşüz, tüm ortam eski maniti aramak için hazır.. çıktım kapıya aradım kızı gecenin 3'ü falan.. lan dedim özledim öyle arayayım dedim uykulu tabii bu mal kim tarzında bi ses tonu var.. şöyle seviyorum böyle seviyorum sallıyorum paso. sen şöyle iyiydin böyle iyiydin falan.. o geceden sonra engelledi beni haklı olarak..

(taliplerim için dipnot: tüm dişilerin numarasını sildim belleğinden)
devamını gör...
yaptım. ama niye yaptım bir sor.

o an ulaştığın kafa herkesin senin gibi olduğunu düşündürdüğü için, sana normal gelen, karşıdakini şaşırtan eylem.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sarhoşken bir anda gaza gelip özledim demek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim