zaman zaman günlük hayat içerisindeki konulara parmak basarken göreceğiniz, yeni yazarımızdır. kilit cümleler ile tüm sır perdesini kaldırması an meselesi entry'lere sahiptir.
devamını gör...
gayet hoş bir mahlasa sahip yazar, exchange yapamıyor muyuz?
devamını gör...
düşüncelerim onunkilere benziyor. ama sözlük çok çabuk uyarı verdiğinden beğendiğim entryleri beğenemiyorum.
devamını gör...
yazıları çok hoş olan yazar.
geçmiş doğum gününü kutluyorum.
kelebekler ve kuşlar da kutluyoolaa. * *
devamını gör...
epeycesene sevdiğim değerli türk şair, yazar, manken, düşünür, pembe bir battaniye ve sosyopattır.

kendisiyle her gün düzenli olarak oyun oynarız. araya 6-7 saat koyunca yoksunluk belirtisi gösterip işi gücü bırakıp oyun oynamaya başlıyoruz. neyin kafasını yaşıyoruz onu da bilemiyorum. ne zaman kazansam arıyorum deli kadınlar gibi kahkahalar atıyorum, 4 dakika boyunca gülüyorum, olabildiğine sesli şekilde bu zaferi kutluyorum. ancak kendisi ne zaman yeniyor gibi olsa karnım ağrıyor, başım ağrıyor ya da ağzımdan kan geliyor bir dakika bahaneleri ile oyundan çıkıyorum ve ortadan kayboluyorum. saatlerce içime kapanıyorum. yenilmeye 5 gr tahammülüm varsa kendisine yenilmeye tahammülüm hiç yok. hırsımı alamayıp tartışmak için aradığım zaman telefonu "bekle teslim oluyorum" diye açıp zaferden vazgeçen bir komutandır. daha dün benimle hayvan gibi alay etti aha yenilirim bile demez, akıllı adamdır, dırdır ile uğraşmaz. lütfen abiiiii lütfen teslim olun, hadi be abbi diye yalvartabileceğini bildiği halde hiç o toplara girmez. bu nedenle pembe bir battaniyedir.

durup dururken garip garip laflar soktuğu, aynı anda iki işe birden odaklanamadığı için arayanı telefonun bir ucunda unuttuğu, basit bir yemek tarifini dinleyerek asla yapamadığı, kafası bir başka âlemde yaşadığı ve bir noktadan sonra (6-7 gün uğraşıp) sinirleri oynatıp tartışma başlattığı zaman telefonun ucundan sinsi sinsi güldüğü için sosyopattır.

pembe bir battaniyelik ve sosyopatlık arasında geçirdigi yaşamında başarılar diliyorum değerli dostuma. umarım bir gün kullandığı maddeyi hepimiz ile paylaşır çünkü herkesin bu kafaya ihtiyacı var.

hoşşa ğal.
devamını gör...
tutti hanno una stella che stanno inseguendo.
değil mi salvatore?
devamını gör...
mesaj alımını kapatmış yazar.
açık olsa "sahi neden bu kadar az yazıyorsunuz" diye soracaktım kendisine. burada okumaktan keyif aldığım, bakış açısıyla beni şaşırtan birkaç yazardan biri kendisi. keşke daha çok içerik üretse. ama vardır muhakkak bir bildiği. ne diyeyim.
devamını gör...
yazmasını umutla beklediğim yazarlardan biridir. şiirleri konusunda söyleyeceğim; pek çok şairin şiirlerinin ilk uçuşunun başlangıcına sebep bir uçurum kadar keskin, tehlikeli ve güzeldir.
devamını gör...
parasomniam vardı salvadore'nin varlığından haberdar olana kadar.

858 yaşımda bile yatağımı ıslatıyordum. bazı geceler kendimi sokakta inler halde misket oynarken buluyordum. bazen tramvaya biniyordum kendimden habersizce. gözlerim de kapalı oluyordu aslında, niye kimse uyarmıyordu bilmiyorum. herkes parasomnia galiba.

yaklaşık 2 ay önce bir gece terasa çıkmışım yine, ben bilmiyorum. gözlerimi açtığımda suriyeli komşum ile karakoldaydık. meğerse kendileri eşiyle hoş dakikalar geçirirken terastan onları izler gibi duruyormuşum. alelacele giyinip, cama çıkıp bana bağırmaya başlamış, benim haberim yok, evde de kimse yok. ben tepki vermeyince bizim binaya gelip bana bağırmaya devam etmiş. gözlerim açıkmış, yine tepki yok. korkmuş eleman terasın kapısının ardına geçip beni izlemeye başlamış, polisi aramış bir yandan da. mevzu bu.

"voyeuristic davranışlar sergilemişsin" dedi polis gözlerimi açtığımda. ben rüyadayım sanıyordum. polisleri sevmeyen biri olarak bilinçaltıma hep, "eğer rüyanda polis görürsen bas tokadı" fikrini kazımıştım. kötü bir gündü. hastalığım bu tür belalar açabiliyordu başıma, o gün lanet ettim tıbba.

babaanem özünde büyücüdür, muska işlerinin erbabıdır. tıp ilmi hastalığıma çözüm bulacak kapasitede olmadığı için babaanneme sevk edildim, diretiyordum; tıbba inanırdım ben körpeyken.

ayıldı bayıldı babaannem, yattı kalktı bi kağıda bişiler karalayıp elime verdi. tamamsın dedi artık. ertesi gün memleketten döndük, bi merakla açıp bakayım dedim ne yazıyor bu muskanın içinde, görür görmez maske filmindeki jim carry gibi düştü çenem:
#614907

o gün bu gündür kurtuldum illetimden. teşekkürler salvadore ve kafa pardon normal sözlük.. tüm dertlerime deva oluyorsun..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"salvadore (yazar)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim