anlatamassın da açıklayamassın da; kötüleyemessin de övemessin de öyle bir şeydir.
devamını gör...
sakarya’da öğrenci olanların tanım gireceği başlıktır.
sakaryaspor hakkında bir iki kelam edecek öğrenci arkadaşları da mutlulukla okuyacağım.
devamını gör...
şu anki halinden memnun olmayan bir de 2007-2011 yılları arasında görseydi dedirtir. serdivan denilen yer 2012 den sonra patlama yapmış, bizim zamanlarımızda çayır çimen olan yerler, öğrencilerin takılacağı ve baya aktif olan yerler haline gelmiştir.

bizim zamanımızda serdivanda bir hüseyin dayı vardı kebapçı. oralarda takılırdık hep. tek sosyal yerimiz orasıydı. hala da açıktır tavsiye ederim. hele kampüsün oraları son gördüğümüzde dumur olmuştuk. yatın kalkın şükredin. biz yine eğleniyorduk ama. özlerim. şu anki haline bir şey derseniz çarpılırsınız.
devamını gör...
istanbul'da öğrenci olamamış insanlar tarafından tercih edilen bu şehir gerçek anlamda istanbul'a bağlı bir köy gibidir. şehirde yapay bir cafe atmosferi vardır. cuma günü geldiğinde kampüs içinde valiz sesleri duyulur. tüm hafta sakarya'da öğrencilik yapmış istanbul halkı, haftasonu için istanbul'a göç eder.
devamını gör...
yakın bir arkadaşımın başına geldi bu talihsizlik.
çocuk geçici olarak ülkücü olmak zorunda kaldı, üni bitince bu kötü huylarını bıraktı bir köşeye.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sakarya'da öğrenci olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim