kanıksanmaması mümkün olmayan bir realite, şahsımı günden güne üzen durumdur.

sözlük ahalisi, şimdi benim yaşım 35, yarı bakir sayılırım sadece 7 sene önce arkadaşlarımın zoruyla geneleve gitmiştim. fakat sadece gittim malum işi yapmadım. fakat bundan ötürü bakirliğime zeval geldi mi tam emin değilim.

şimdi konuya gelirsek, dediğim gibi yaşım 35 fakat evlenilecek kız bulamıyorum. anadolu delikanlısı da olduğum içim bakirelik benim için önemli bir kıstas ve bu kıstasa uyan kızları 35 senedir arıyorum fakat nedense bulamadım.

mesleğimi de soracak olursanız peşinen söyleyeyim, emekli albayım.
devamını gör...
durumu içler acısı yazar beyanıdır. çoğu yaşıtının teğmenlikten ötesini göremediği yaşta hem albay hem de emekli olmuştur, über başarılıdır ama yine de bakan yoktur.

belki de o geneleve bir daha gitmelidir. yaşı yetiyorsa.
devamını gör...
'mal'bayım şimdi sana yaktım...
değişik bir yazar beyanı. doğru yerlerde aranmamış olabilir. sen en iyisi kedi medi idare et artık bu kafayla bulamazsın kimseyi.
devamını gör...
ara ara belki de bulursun denilecek başlıktır. sen kalkıp evlenecek koz kalmadı dersen zor bulursun zaten. böyle kafadaki bir adamı hangi kadın çeksin.
devamını gör...
evlenilelecek ekonomi olmamasıdır. evlilik o kadar zor ki eşyalar, ev, hazırlıklar, koşuşturma eskiye göre asıl kalmayan maddi güçtür.
devamını gör...
kendine çirkinim, ter kokarım, haftada 1 yıkanırım diyemeyen gelip evlenecek kız bulamıyorum diyor ya en çok o sıkıyor canımı.
devamını gör...
yarı bakir denilen şey , balkonu pimapenle kapatıp içeri almak gibi bir şey herhalde.

hihihi.
devamını gör...
evlenip napıcan. git o geneleve tekrar bu sefer bakir çıkma bitsin gitsin. çok matah bi bok değil zaten.
devamını gör...
istenmeyen biri olduğunuzu düşünüyorsanız bırakın evlenmeyi konuşmak için bile insan bulamazsınız. acilen silkelenip kendinize gelmelisiniz.

bir de verdiğim tavsiyelere kendim uyabilsem keşke.
devamını gör...
10.
başlığı (avlanacak kaz kalmaması) diye okuyup, merak edip geldim ama değilmiş.
onlarında bizler için düşündüğü durumdur, biz onları onlarda bizi arıyor/mu-dur, mühtemelen!
devamını gör...
11.
kadınlar da evlenecek erkek kalmadı diyor, nereye varacak bu iş? patlamış mısırımla izliyorum olayı.
devamını gör...
12.
adamı baya ciddiye alıp tanım yazıyosunuz birde
devamını gör...
13.
gereksiz ekşi maşlıklarının kafa sözlüğe taşınamsıdır.ekşide takılırken sürekli görüp bıktığım burda da peşimi bırakmayan başlıktır
devamını gör...
14.
sözlükte bol miktrada vardır katılmadığım başlıktır
devamını gör...
15.
direkt olarak evlenecek damgası yapıştırma istemeniz çok saçma, önce birkaç yıl takılıp öyle karar verseniz iyi olacak.
devamını gör...
16.
"yallah ekşiye" deme isteği uyandıran yazar beyanıdır. birebir aynı başlıkları buraya taşıyacaksanız yeni bir platformun ne anlamı var?
devamını gör...
17.
toptancı halinde taze pörsümemiş marul arar gibi evlenecek kız arayan kişinin sarfedeceği bir cümledir. evlenilecek kız aranıp bulunmaz, seversin aşık olursun ve evlenirsin. ha bundan dolayı zarar görürsen de senin suçundur, yanlış kişiyi sevmiş ve değer vermişsin demektir, onun cezasını kendin çekersin...
devamını gör...
18.
erkek kaldı kız kalmadı. bu başlık kafa sözlükte de açıldığına göre kadın erkek kavgalarının bu sözlükte de başlaması çok yakındır.
ben bu sorunun asıl nedenine derine inicem, dücane cündioğlu geçenlerde bi canlı yayında diyorduki "kırsalda çocuk yaşta evlilikler var. bu çok yanlış ama kente gittiğimizde de çok geç evlilikler var. bu da senelerce bastırılmış cinsellik demek eğer evlilik dışı ilişki yoksa."
peki neden evlenmiyoruz? çünkü yaşam tarzımız buna uygun değil. zaten insanlar 25ine kadar nerdeyse üniversitede öğrenci. sonrasında işe girecek çalışma hayatını düzene oturtacak ve birikim yapıp ev düzecek araba alacak. eee yaş geldi 30a. bu yaşta insanın yeni birini hormanlarının verdiği gazla her şeyiyle kabul ettiği 18 25 yaş arasındaki gibi hayatına alması beklenemez. bu insanlar evlencek insan yok diyor. sorun insanlar değil sizin yaşınız maalesef. bir de bu sorunun ciddi bir başka boyutu daha var. bir insanın doğası 25 30 yaşına kadar cinselliği yaşamamaya uygun değil. bir erkek için konuşursak örneğin eğer 25 30una kadar yaşamazsa ciddi problemler ortaya çıkabilir iktidarsızlık, erken boşalma vb. bu sebeple 25-30 yaşına gelmiş insanların bakire insan arayışı çok mantıklı değildir. bakire olması da çok sağlıklı değildir. içinden çıkması zor bir toplumsal problem bu maalesef. sonra sözlük köşelerinde evlencek insan kalmadı diye ağlayan 30larında insanlar. valla çok yazık...
devamını gör...
19.
benim için her zaman aynıydı yani kalıp kalmaması pek sorun diil
devamını gör...
20.
acaba başlığı açan yazarımız evlenilecek biri olduğunu düşünüyor mu bunu bi sorgulamalı
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"şaka maka evlenilecek kız kalmaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim