düzgün uygulandığı taktirde ülkenin kurtarıcısı görüş.
devamını gör...
türkiye'de son uygulandığı dönem. 2002-2011 mehmet şimşek'li, ali babacan'lı dönemdir.
devamını gör...
tam da ülkedeki sağcı görüşe yakışan bi başlık olmuş, başlığı açmışsın altına ilk tanımı da girmişsin güzel, ama tanım ; ülkeyi kurtaracak görüş. başlığı açıp başkası tamamlasın işi. anlatsana neden kurtarıyomuş ülkeyi? liberalizm'den farkı neymiş sağ liberalizm'in acaba ? neyi savunurmuş mesela? başlığı açan yazar konuyla ilgili hiç bilgi vermeden ülkeyi kurtarmış bravo ya.

bu arada liberalizm'in sağ ya da sol görüşlerle işi olmaz kimseyi de bu şekilde ayırmaz liberaller. bizim ülkemizde taha akyol,mustafa akyol falan bu tarzla çıkmıştı bi ara.liberal düşüncenin prim yaptığını düşünen sağcılar sağ liberallik, solcularda sol liberallik diye bi şeyler uydurmuş işte.iki taraf içinde liberalizm düşüncesinin esaslarını değiştirip, adına liberalizm diyorlar ama temelinde alakaları bile yok. liberalizm bireysel özgürlükleri savunur ve her bireyin kendisi için iyi olduğunu düşündüğü şeyi yapmasını öğütler. türkiye'de hangi sağ düşünce bireysel özgürlüklere saygı duydu acaba. elbette kişisel olarak duyuyor olabilirler ama toplu yaptıkları icraatlar bunun tam tersini gösteriyor. yurt dışında nasıldır bilmediğim için şöyle diyorum; türkiye'deki sağ görüşten liberal çıkmaz.
devamını gör...
liberal sağ ne (küfür).
devamını gör...
sallamasyon tanımdır. komik bir başlık.
devamını gör...
sağ liberalizm ne djdndndkdjdkd tekerlekli araba demek gibi bir şey sanırım. liberalizm tabii ki sağ bir eğilimdir.
devamını gör...
aylar sonra başlığa bakmamla beni şok eden siyasi görüş.
"conservative liberalism or right-liberalism[1][2] is a variant of liberalism, combining liberal values and policies with conservative stances, or simply representing the right-wing of the liberal movement."

"social liberalism (german: sozialliberalismus, spanish: socioliberalismo) also known as new liberalism in the united kingdom,[1][2] modern liberalism in the united states,[3] left liberalism (german: linksliberalismus) in germany[4][5][6]"

ağlayarak günlüğünüze yazabilirsin. sağcılığı faşizm ile karıştıran cahiller lütfen fikir belirtmesin.
devamını gör...
akp'nin dincilikle harmanlayıp tüm kamu varlıklarını başta katar olmak üzere çin, abd, rusya merkezli sermayeye üç kuruşa satmasının literatürdeki adı.
liberteyenler ve neoliberaller kendilerine çok küfür edilince yaptıkları uygulamaları bu kavramların ardına gizleyip '' abi ben sağ liberalim ama '' diyerek işin içinden sıyrılıyorlar.
devamını gör...
liberalizmin herhangi bir türüyle şu an içinde bulunduğumuz oklokrasi'nin hiçbir ilgisi yok yalnız.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sağ liberalizm" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim