endoenzya bati java'da yasayan bir kadin ruzgardan hamile kaldigini söyledi. linki bırakıyorum ve kendi yorumuma geçiyorum.
buradan
şimdi uzun süredir endonezya'da yasayan biri olarak şunu demek istiyorum. emin olun ki bu kadina inanan insanlar cok. endonezya boyle biryer.
ıkincisi kadının ruzgar esti hamile kaldim derken kullandigi ruzgar esti soz obegi endonezcede "masuk angin" diye geciyor.
masuk: girmek, giriş
angin: ruzgar
bizdeki ruzgar carpmasi gibi yani.
arkadasa secdedeyken birseyler girmis yani.
buarada ya kocasindan yada birbaskasindan hamile kaldigi zaten kesin ama bunu kendisi bile farketmemis olabilir. cunku burda neden sonuc iliskisi pek gelismedigi icin, beraber olduğu kisinin icine bosalmasiyla hamile kalmasi arasinda bir bag kurabilmesi zor. biliyorum sacma geliyor kulaga, ama burasi boyle biryer.
devamını gör...
binlerce yıl önce doğsaydı kutsal olacaktı, ilginçtir benzer olayı yaşayan bugün halen kutsal, azınlık dışında insanlar kesinlikle zeki bir varlık değil.
devamını gör...
o nasıl şey öyle ya. bebeğide leyleklerimi getirmiş. böyle bi topluluk bul al arkana belediye başkanı olursun.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"rüzgardan hamile kalan kadın" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim