harry potter dünyasında, etraflarındaki canlı şeylerin ruhunu emerek solduran, öldüren yaratıklardır.
devamını gör...
a.k.a dementor, harry potter evreninin en kötü yaratıkları. önceleri azkaban gardiyanları olarak görev yapsalar da lord voldemort güçlendikçe himayesine girip kötülüklerine kötülük katmışlardır. sadece iyi anıları düşünerek yapılan patronus büyüsüne karşı koyamamaları da aslında ne kadar aciz varlıklar olduklarını göz önüne serer. (bkz: yazık kimin çocuğuysa)
devamını gör...
gerçek hayatta da olduğuna emin olduğum fakat kanıtlayamadığım harry potter evrenindeki yaratıklardır.
devamını gör...
azkaban’ı koruyan, insanın ruhunu emcükleyen yaratıklar. hiç şakası yok bunların. kendilerini def etmek için güçlü bir patronus büyüsüne ihtiyacınız vardır.
devamını gör...
prison mike'a göre hapishanenin en kötü yanıdırlar.
devamını gör...
doğaları gereği bir ruh gördüler mi abaza erkeklerin memeye saldırması gibi saldıran. ilk defa harry potter azkaban tutsağında gördüğümüz yaratıklardır.

bu arada hiçbir kakaya yaramadıkları da aşikârdır. sonuçta herkes patronus yapabiliyor evrende daha özel bir şey olsaydı diyor bazen insan
devamını gör...
sosyal mecralardan genelde twitter yorumlarda bulunurlar, patronus büyüsüyle engelleyerek uzaklaşabilirsiniz.
devamını gör...
gerçek hayattaki karşılığı narsistik enerji vampirleridir.

bu vampirlerle ilgili notlarım:

vekilsizmeclis.com/viewtopi...
devamını gör...
dün balkonda oturuyorum, yan sitede canlı müzik gibi eğlence yapıyorlar. kahvemi almışım, keyifle dinliyorum. muhtemelen yine birinin düğünü var. neyse, bir tanıdık aradı. aramaz olaydı keşke de, açmış bulundum. önce benim gibi yürüyüş seven bir insanın dışarı çıkamadığı dramına girdi. ben de "olsun ciddi bi şey yok sonuçta, iki hafta sonra yeşil sahalara dönüyorum" dedim. kesmemiş olacak ki "o kadar yürüyorsun, kas yapıyorsun ama o kasları üç ayda yapsan azıcık bıraksan sporu üç günde erir. kas böyle bi şey. verdiğin kiloyu geri alırsın" dedim "sorun değil, sağlığıma kavuşunca yine devam. alsam da iki haftada ne kadar alırım yani" *
o da kesmedi başladı ekonomiden dert yanmaya, ülkemin batması, kiralar arttığı için hırsızlıklar başlayacak, suç artacak... ben de "her zaman bir yolunu bulduk, yine buluruz." dedim.
yeminle ruhumu emdi!
dedim sonunda "allah razı olsun ne kadar moral verdin, içimi aydınlattın." sonra anlamış olacak ki lafı çeviriyor.
yahu bir insan sıkıntılı bir şey yaşadıysa niye onu üçe, beşe katlamaya hevesliyiz acaba?
devamını gör...
eski karım için mükemmel tanım. bu kadar net bir tanım olmazdı.
devamını gör...
harry potter evreninde bir yaratıktır. çok tehlikelidirler ve kimseden emir almazlar. kurtulmak için güçlü bir patronum büyüsü yapılabilir ama karşılaşmamak en iyisidir.
ruh emici terimi günümüzde çok fazla kullanılır özellikle sosyal medyada ve gençler arasında. bizi hayattan soğutan, neşemizi kaçıran, olur olmaz gerilim yaratan, sürekli drama yaratan, modumuzu düşüren, sürekli olumsuz yönde konuşan ve davranan kötü insanlar için kullanılır. bu insanların büyük kısmı ruh emici olduklarının farkında değildir tıpkı filmdeki gibi yapmaları gerekeni yapıyorlar varolmaya çabalıyorlar. kendilerini asla kötü hissetmiyorlar. üstelik onlarında hayatında ruh emiciler var. ama filmdeki gibi tek bir büyü onları def etmeye yetmiyor. her birinin patronusu farklı maalesef muhattap olmadan da o büyüyü öğrenmenin yolu yok.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ruh emiciler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim