gone girl , a private war da ki oyunculuk performansıyla göz dolduran esrarengiz güzelliği ve hoş ses tonuyla izlemelere doyamadığım ingiliz oyuncudur. psikopat rollerin hakkından sinsice gelir.en iyi kadın oyuncu oscar'ına çok yaklaşmış fakat alamamıştır. verin rosamund ablamıza oradan bir oscar.
devamını gör...
öylesine izlediğim bi filmde fazlasıyla dikkatimi çeken oyuncu abla.
gone girl filminde izleyip nedense ilgimi çekince ı care a lot filmini de izlemiştim. tek filmini izleyince bile anlaşılıyo kaliteli oyunculuğu. farklı bi havası olduğu kanaatindeyim ve oynadığı her rolde ortak bi enerjisi var.
zaman çarkı dizisinin reklamına zibilyon kere denk geliyoruz ve oradaki bi ablayı bu oyuncuya aşırı benzetiyodum ama üşengeçlikten ismine bakmıyodum en son murat sonerin de videosunda denk gelince gidip baktım. zaman çarkındaki abla da bu ablaymış. pek tanınmıyo sanırım çünkü dizi/film kültürü geniş olan birkaç kişiye söylediğimde o kim kızım demişlerdi. bence aşırı kaliteli biri. değeri bilinmeli.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"rosamund pike" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim