bence leblebici golcü tiplemesinin en iyisidir. sonrasında bayrağı ronaldo (tabii ki brezilyalı olan) almıştır. kariyerinde 1000 golü geçmiştir. boyunun kısalığına (1.68 cm) rağmen öyle bir gol sezgisi vardır ki izlerken hayret edersiniz. vasco de gama, barcelona, psv gibi kulüplerde top koşturmuştur. aynı zamanda siyasette de oldukça aktiftir. 2010'da brezilya sosyalist partisi adına milletvekili seçilmiştir. sonrasında 2014 yılında senatörlük yapmıştır ve en son 2017 yılında yine sol görüşlü bir parti olan podemos ile yine mecliste yerini almıştır.

devamını gör...
sırf 1000 golü geçeceğim diye 44 yaşına kadar futbol oynamıştır.
devamını gör...
dünyanın en çok gol atmış üçüncü futbolcusu. cristiano ronaldodan daha fazla gol atmamıştır. pele de öyle. çünkü, pele 1200+ gol attı derken buna dostluk ve gösteri maçlarını da dahil ediyorlar. bazı kaynaklar pelenin toplam 767 golü olduğunu söylüyor. bir görüş birliği olmadığı için, pele, ronaldodan daha fazla gol attı denemez. romario mesela, 1000 gol atmış, ama bu gollere hazırlık maçlarında (ve diğer bazı resmi olmayan maçlarda) attığı goller de dahil. resmi maçlarda toplam 772 gol kaydetmiş. cristiano ronaldo, resmi maçlarda toplam 778 gol kaydetmiş. ikisinden de çok yani.
devamını gör...
1994 dünya kupasını kazanan brezilya milli takımının forvetidir.tam bir gol makinasıydı zamanında.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"romario de souza faria" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim