rockefeller'in 5. kuşaktan torunu olan ariana rockefeller'in, sevgilisi enes kanter'e fetö'cülerin milli yemeği olan maklube yapması.

bu da bir proje değilse ben de adam değilim. rockefeller'i şirin gösterme projesi.

buradan

kaynak: www.haberler.com/milyarder-...
devamını gör...
kadere bak. geçen sene hocası bardağın dibinde kalan çayı gönderiyordu bu sene maklube yapılıyor.
şimdi ablaların gözü yaşlı, ablalar üzgün...
devamını gör...
uzun bir dönem sevap, günah, dershane maklube, gazete, yardım diye türkiye'nin kafasını s**** tayfaya bak. noldu günah filan bitti mi artık? hocası olacak zerzevat moruk bir şey demiyor mu bu ilişkiye. normalde günah diye bıyıklarını almayan katalog ablasıyla evlenmesi gerekiyor.
devamını gör...
korkudan önce maçları yayınlanmayan daha sonra ismi sansürlenen birine karşı türklerin sığ bir şekilde "günah hocası nasıl izin veriyor" diyerek yorum yapmasına neden olan olay, bu oluşumun motivasyonu hiç bir zaman din olmadı, din ile motivasyon olan kastın en altındakilerdi şimdi hepsi ağlarken kastın üstündekiler tv'lerde mecliste yalılarda.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"rockefeller'in enes kanter'e maklube yapması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim