çocukluğumuzda oldukça popüler olan, cipslerin içinden çıkan yuvarlak plastik oyuncak. pokemon adlı çizgi filmin kahramanlarının resmi olurdu üzerinde. daha sonra digimon tasoları gibi türevleri çıktı ve yavaş yavaş popülerliğini kaybedip yok oldu. cipsler yenmekten ziyade sırf bu tasolar için alınırdı. satın almadan önce ambalaj şöyle bir yoklanır, taso var mı yok mu anlamaya çalışılırdı. her zaman televizyonumuz olmadığı için, çizgi filmini izleyip izlemediğimi pek hatırlamıyorum. televizyonumuz olsa bile onun yayınlandığı kanal olmazdı. sanırım izlemedim. zaten pek de bana hitap eden bir çizgi film tarzı değildi. ben şirinler ve sevimli kahramanlar gibi çizgi filmleri severdim. taso 2, taso 3, taso 4, taso tv ve dev taso gibi birçok farklı pokemon tasoları vardı. çok sorunlu bir çocukluk geçirsem de, yine de çok özlerim çocukluğumu.
devamını gör...
duruyo daha bi poset kardesime falan veriyorum arada odul mamasi niyetine
devamını gör...
zamanında çok fazla sahip olduğum oyuncaklardır.
devamını gör...
kimsede yokken bana cipsten brock tasosu çıkmıştı hiç unutmuyorum onu benden kazanmak isteyen çocuktan 30-40 taso kazanmıştım ve brock hala benimdi
devamını gör...
cipsten çıkartıp mahallede oynardık. bir arkadaş vardı benden borç alır, iyi oynaması sayesinde biri bin yapıp gelir borcunu öderdi. ben de zengin bebesi olarak koleksiyoner havasında takılırdım.
dik atmanın mucidi bendim bizim orada. bilmedikleri için önceden ses çıkarmaz ama alayını kökünce, ''dik atmak yasak olm'' derlerdi.

(bkz: kökmek)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"pokemon tasosu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim