okumak, okumak ve daha çok okumak istiyorum yazdıklarını. umarım en yakın vakitte portakal partisinde görürüz kendisini (geldi bile). takipteyim:)

ekleme: tam bir yetenek avcısıymışım yahu:d kendisine çoook teşekkür ediyorum bana yaşattığı ve yaşatacağı güzel dakikalar için.

ekleme: kendisinin menajeri an itibariyle ben oluyorum, iş teklifleri için portakal fırlatın her yere, nasılsa bulurum sizi;)
devamını gör...
sol frame'de adını görünce keşfettiğim ve sanat tarihiyle ilgili tanımlarını okuyabilmek için hemen takibe aldığım yazar.
devamını gör...
lisansta bulmuştu beni, burada da bulmuş. onun anlatacak çok şeyi olduğuna inanıyorum, sahip olduğu bilgi ve birikimi harmanlayıp çok güzel şeyler ortaya çıkarır hep. umarım bol bol yazar, biz de bol bol okuruz. hoş gelmiş aramıza.
devamını gör...
aşırı kültürlü, zekasına hayran bıraktıran, müthiş bi karakter. kendisi iyi ki susarak şarkı paylaşmış ve benimle tanışmıştır. arkadaşlığına ihtiyacım varmış meğer, ilaç gibi gelmişti. şimdilerde yüzünü gören cennetlik. yüksek ihtimalle büyük yerlere gelirken içinde bulunduğu yoğunlukta kayboluyodur.*
devamını gör...
kendisiyle ilk konuşmamız latince sözlük arayışıyla başlamıştı şimdi ise radyo için sürekli olarak iletişim kurduğum yazardır. kendisi ile konuşmak ve yeni fikirler üretmek benim için epey eğlenceli. yapmak istediğimiz programlar ve temalar beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. kendisinin emeğine ve çabalarına hayran kalıyorum daima. radyo ve sanat tarihi adına güzel şeyler paylaşacağız hiç şüphem yok!
devamını gör...
tanımadığım yazardır kendisi. diğer tanımlara bakınca 2021 üyesi olması sebebiyle göz aşinalığım da olmayınca malum sonuca vardım.
devamını gör...
reklamlarda rahatsız olduğumuz sesin sahibi.
şaka şaka ben sevdim seni.
devamını gör...
kendisine bu gece için çok teşekkür ediyorum. sağ olun emek verdiğiniz için.
devamını gör...
"merhaba. ben, pink shiny ultra tambourine."

sözlük radyosunun ilk programını yapan yazar (bkz: 14 şubat için antik öyküler).

gayet güzel bir program oluyor, sunum başarılı. müzik seçimleri çok iyi.

_0_
devamını gör...
hikayeler çok güzelmiş , ayrıca şarkı seçimlerinden kalite akıyor.
devamını gör...
tamburası parlak pembe yazarmış. en azından rumuzu öyle.

umarım tambura deyince aklına taarruz tüfeği şarjörü gelen bir tek ben değilimdir.

gerçi bir de enstruman vardı değil mi ? wutever...
devamını gör...
sözlüğün ilk radyo yayınını yapan yazar. hikayeleri harmanlaması ve seçtiği şarkılar güzel. hanımcılık kazanacak mottosu ile hayata mutlu mesut devam edecektir.
devamını gör...
yaptığı her işte gururlandığım, varlığına hep teşekkür ettiğim sevgili yol dostaşım. sözlük radyosunun ilk programını yapmış, beni yine duygulandırmıştır.

kulak verin, konuşacak daha çok şeyi var..
devamını gör...
beraber de güzel bir proje için çalıştığımız inanılmaz kaliteli bir insan. kendisini çok seviyorum. sevgiler sevgili dostum.
devamını gör...
arkeoloji seviyormuş ve okuyormuş. yedim seni pink. kurtulamazsın elimden.
devamını gör...
tam bir radyocu sesine sahip yayıncı. belli ki eğitmiş aynı zamanda sesini. arkeoloji okuduğu için antik medeniyetlere ilgisi varmış. bununla ilgili bir yayın yaparsa müthiş olur. bol bol dinleriz koçero.
devamını gör...
üretme heyecanına saygı duyduğum yazar. shoegazer imiş kendisi. post-rock'a da girecekse ben dinlerim.
devamını gör...
caravaggio'yu değil de onu öldüren papalık polisini merak ediyoruz reis , nasıl bir azim ve istihbarat ağıdır yarabbim.
devamını gör...
radyo'da dinlenesi harika şarkılar çalan, yazdıkları kadar dinlettikleride güzel olan yardımsever kişi.
devamını gör...
akademik bir mitoloji kitabı hakkında açtığım başlığa entry girerek gecenin bu saatinde beni mutlu etmiş yazardır. katılım beklemiyordum, mitolojiyle ilgilenen birisiymiş. sözlükte olmasından büyük keyif duydum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"thea von harbou (yazar)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim