piyasadaki en karizmatik b suv.
devamını gör...
2018 modeline sahip olduğum araba (minik suv'cuk).
yarı otomatik olması nedeniyle çok sevilmese de donanım özellikleri ve fiyatını karşılaştırdığınız zaman alınması mantıklı olmaktadır.
1.6 e-hdi motor seçeneği ve allure donanım sınıfı ile üretildiği yılın en dolu donanımına sahip (muadillerine kıyasla) olabilir.
yarı otomatik vites denir ancak aslında otomatikleştirilmiş manuel vites demek daha doğru olur. haliyle diğer (tork konvertörlü veya çift kavrama) otomatik vitesli araçlara nazaran geçişleri biraz daha hislidir. fakat alışılınca sadece şoför hisseder, yolcular farkına bile varmaz.
kötü yanı aslında 208'in crossover hali olması. özellikle arka yaşam alanı bitkisel bir yaşam alanı sunuyor. uzun yolculuklar arkada oturanlar için yorgunluktan başka bir şey değil. bagaj 380 lt, standart b segment boyutu. bagajı portbagaj kullanarak çözebiliyorsunuz.

2020 itibariyle yenilenen kasasının dış görünüşü çok güzel olmakla beraber benim aracımın satıldığı fiyata sadece 1.2 manuel baz donanım özellikli kasası satıldığı için 2008 almayı düşünen ancak bütçesi sınırlı olanlara bir alt kasa allure donanım almalarını tavsiye ederim.
özellikle yakıt sarfiyatı konusunda psa grubu zaten rüşdünü ıspatlamış durumda ancak bu model cidden çok çok iyi.
zamanım olduğunda burayı biraz daha derleyip toplayacağım.
devamını gör...
yok satan b suv. abisi 3008 ve büyük abisi 5008 de çok karizmatik
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"peugeot 2008" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim