tarzlarını yıllardır tam çözemediğim güzel bir müzik grubu.

devamını gör...
neden bu kadar az girdisi olduğunu bilemediğim 1981 kuruluşlu ingiliz müzik grubu. ıt's a sin ile tanınsa da love etc. favorimdir.
devamını gör...
her baba yiğit kavrayamaz bu grubu. sanırım grupta bir üye daha vardı ve vefat etmiş. ve sanırım pet shop'u vardı onun. grup isminin buradan türediğini okumuştum bir yerde. hatta ölen vatandaşı "west end girls" klibinin başında çok kısa bir an görebilirsiniz. neredeyse tüm şarkılarını ezbere bilirim ve hayran olduğum ender klas gruplardandır. genel kitle tarafından pek bilinmemesi daha da mutlu kılar beni. neil tennant, dünya üzerinde ingiliz aksanını en iyi kullanan insanlardandır bu arada. haber bile yapılmıştı bu bir zamanlar. bilhassa 80'li yıllara damgasını vurmuştur. neil tennant gay olduğunu uzun yıllar saklamış ve ayyuka çıkardığında menfi anlamda birçok tepki almıştır. chris lowe ise genellikle mat yüzü ve durgunluğuyla dikkatimizi çeker her klipte. cafcaflı, parlak ve keko tarzı kıyafetler giymeyi sever.
dünya üzerinde bir daha asla "west end girls" gibi klas bir parça bestelenemez. "being boring" gibi gençlik yıllarınızı hatırladıkça, intihara meylettirecek şarkıları vardır ve dünya üzerinde libidoyu yükselten ender parçalarındandır. her şarkısı birbirinden güzel ve sevimlidir fakat politiktir bir anlamda pet shop boys. özellikle batıyı övgü dolu sözlerle yüceltir. "go west" cover'ı da bunun örneklerindendir.
şu an epey buruştular ve makinelerle otomatik vaziyette berbat elektronik şarkılar yapıyorlar. büyüsü bozulan her şey gibi bunlar da dejenerasyona uğradı fakat nostaljik üretkenliğe dönüp anımsadıkça saygıda kusur etmek de eşeklik olur. seviyorum sizi çocuklar
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"pet shop boys" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim