1998 doğumlu nijerya asıllı italyan voleybolcu. insan değil kendisi. insan olan böyle voleybol oynayamaz.

kariyerine club italia'da başlamış. agil volley'den sonra imaco volley takımına geçmiş ve bu takımla yoluna devam ediyor kendisi. kendisinin yıldızı 2020 yaz olimpiyatlarında sırbistan tarafından elenen italya takımında öyle bir parladı ki bu akşam gerçekleşecek fivb kadınlar dünya kulüpler şampiyonası'nda vakıfbank'ın karşısındaki final müsabakasında nasıl bir performans göstereceğini tahmin etmek için alim olmaya gerek yok. salondaki seyirciye şimdiden sabır diliyorum.

evet tekrar üzerinden geçelim. bu akşam 18:30'da bu sene ankara'da düzenlenmekte olan dünya kulüpler şampiyonasının final müsabakası oynanacak. karşı karşıya gelecek iki takım vakıfbank ve imaco volley. maç trt spor yıldız kanalından naklen yayımlanacak ve imaco volley'de insan olma özelliklerinden fazlasına sahip 23 yaşında, poala egonu isminde bir pasör çaprazı oynuyor. buralar hep bilgi. entryi yazmaya başladığımdan beri 2 dakika geçti. yep, zaman da geçmiyor.
devamını gör...
italya-çin maçında 36 sayı alarak ne kadar büyük bir voleybolcu olduğunu gösteren yaşayan efsane.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"paola egonu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim