birkça gündür akıllardaki sorudur. almanya'da yaşayan türk bilim insanları türkiye'de olmuş olsalardı ayrı üretkenliklerini gösterebilecekler miydi? aynı şekilde dünyaya mâl olabilecekler miydi?
devamını gör...
lebaleblerin içinde eriyip gideceklerdi.
devamını gör...
muhtemelen saçma sapan, iş bilmez birileri onların yerine tercih edilirdi. haberimiz bile olmazdı. özel muayenehanelerde, muayene ücretleri 1000 1500 lira olurdu.

en fazla haberlerde fikir beyan eden meşhur proflardan olurlardı. zaten memlekette daha ötesi yok. iyi profesörsen veya ağzın iyi laf yapıyorsa tvdesin. parayı şişe diziyorsun. koy dörtüne bilimin, cepler dolsun yeter.
devamını gör...
en iyi ihtimalle vatan haini ilan edilirlerdi hapse de düşebilirler gerçi burası türkiye..
devamını gör...
aynı disiplin, iş ahlakına sahip olmayacakları gibi imkanlara da sahip olmayacaklardı. kusura bakmayın arkadaşlar. burada herkes ekmeğinin derdinde. iş yapmak boşa zaman harcamak ve enayilik olarak görülüyor.
devamını gör...
tabi ki özlem türeci ve uğur şahin olarak değil, uğur şahin ve özlem türeci şahin veya başlıktaki şekliyle anılırlardı. biçim olarak böyle ise içerik olarak neler olurdu, bilemiyorum altan!
devamını gör...
kpss ye hazırlanır türkiye derecesi yaparlardı, mülakatla elenir a 101 veya bim de kasiyer olurlardı.
ray ray ray ray ray ray ray ray, lala lay lay lala lat lay, bir başkadır benim memleketim.

tabi sonrasında k.k. bi bakanlık bulur mevzuyu konuşmaya gider kapı açılmaz falan filan olay uzar giderdi..
devamını gör...
yobaz, yandaş, fetöcü, kemalist, sağcı, solcu, dinci, ateist gibi çeşitli etiketleri olurdu. millet neci olduğuna önem verdiğinden yaptıkları iş havada kalır, kaçıp giderlerdi.
devamını gör...
kıbleyi gösteren seccade'yi bulurlardı, herkesten önce.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"özlem şahin ve uğur şahin türkiye'de olsaydı neler olurdu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim