bir tarafı itham etmek için değil ama sözün sahibini en iyi tanımlayan cümle aslında tam olarak "çomar" hatta karabaş falan olabilir.

chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyete çubuk’ta katıldıkları şehit cenazesinde saldırılmasıyla ilgili dava, çubuk 2. asliye ceza mahkemesi’nde görülürken sanıklardan biri "öldürmek isteseydik oradan çıkamazdı" demiş.
bir siyasi parti liderine karşı işlediği suçu bu kadar densizce ifade etmekte biraz şovdan öte gibi.
devamını gör...
iyi halden indirime sebep olacak cümledir. cümlenin başında, sayın cumhurbaşkanımızın emretseydi, şeklinde başlasaydı, beraat ederdi. bu kadar kafası çalışıyor demek.
devamını gör...
biz kavga için gelseydik böyle gelmezdik cümlesiyle aynı. okul çıkışında kavga eden liseli öğrenci misiniz . nasıl bir kafasız cahilliktir bu .
devamını gör...
bu eşkıyaların sırtını kime dayayarak bu cümleleri ettiği ortada. yazık çok yazık, eşkıyalara bu cesareti verenler utansın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"öldürmek isteseydik oradan çıkamazdı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim