kendisi ile beraber onu okuyacak zamanı da satın alamadığınız kitap.
devamını gör...
(bkz: çevirisi kötü kitaplar)
devamını gör...
ahmet batman, kahraman tazeoğlu vb. yazarların kitapları...
devamını gör...
alamut , sırça köşk gibi kitapların okunmamasi gereken kitaplar kategorisine girmiş olması üzmüştür.

semerkand gibi efsane bir ömer hayyam portresi çizen bir eserin ise burada adının geçmesi ise apayrı bir başlık konusu olabilir.
devamını gör...
aylak adam,kavgam ,nihal atsiz in tüm paçavraları,zümrüt apartmanı gibi eser olarak degerlendirelemeyecek sayamadığım tum paçavralar.
devamını gör...
aklıma gelenleri sıralıyorum.

patrick graham'ı şeytan incili ile tanıyanlar çok hoş bir kitap yazdığını fark edeceklerdir, kesinlikle devam kitabı sayılacak kıyamet'i okumayın!
grange'ın tüm kitaplarını okumuş bir insan olarak birçok kitabı başucu kitabım olsa bile, son çıkan kitabı son av'ı kesinlikle okumayın, zamanınıza yazık olabilir; stephen king gibi grange'da zaman geçtikçe yazma yetisini kaybediyor!

stephen king demişken, ustamızın medyum'undan mahşer'i, azrail koşuyor'dan gece yarısını dört geçe serisine kadar okumuş bir insan olarak kesinlikle ama kesinlikle yabancı kitabını okumayın! oldukça kötü, ilerlemeyen ve bir anda oldu bittiye gelerek zamanınıza yazık edecek bir kitap olmuş

rönesansın ustası ile günümüz polisiyesini yoğurmayı denemiş ama sınıfta kalmış, paul christopher'ın michelangelo'nun defteri kitabını gördüğünüz yerde kaçın, gerek michelangelo, gerek vatikan hakkında oldukça tutarsız sallamış kendisi; aman diyim da vinci şifresi tadında bir şey çıkarmayı denerken rezil etmiş kendisini.

simon beckett'ın tüm kitaplarını okumuş ve kemiklerin şifresi en sevdiğim kitaplardan biri olmasına rağmen, kapan kitabını okumamanızı tavsiye ediyorum. oldukça kötü, eski heyecanın ve gerilimin yerini bekleyip flashbacklere dalarak kitabın sonuna getirmiş bir karakterin can sıkıntılı hatıraları.. sakın, aman diyim, simon beckett kırmızı çizgim olmasına rağmen bu kitap yeşil ışık yakıp bir an önce bitsin moduna sokabilir sizi.

s.j bolton'ın kurban kitabı... her ne kadar okuduğum en karizmatik kadın dedektif dana tulloch'u *hiç unutmam blackberry telefonumun şifresi idi...* yaratmış olsa da, birçok yerde sınıfta kalmış bir kitap.
kelt mitolojisinden dem vurup hiçbir şeyden bahsetmemesi, bir türlü ilerlemeyen ve en sona kadar saklanan; bir anda heyecansız bir biçimde açığa kavuşan olaylar, yer yer üstünüzü başınızı yırtmanıza sebep olacak durgun yazılar... aman diyim, 1 ayda zor bitirmiştim okuduğum en uzun süreli kitap olabilir...

aklıma geldikçe editleyeeğim.
devamını gör...
yabancı yazarların okunmaması gereken kitaplarından tam emin değilim çünkü genelde bilinen, okunmaya değer kitaplarını alıp okurum. türk edebiyatı için konuşacak olursam aklıma gelen iki tane var;

1- miraç çağrı aktaş'ın sen on yedi yaşımsın kitabı; anlatımı gereksiz anılar, anıların sonuna eklenen ve güzel olduğunu sanılan sözler, kişisel gelişim/aşk karışımı içerikler... inanılmaz bayıyor. fazla eksiği var. tamamen on yedi yaşındakilere özgü bir kitap. ben de ilk on yedi yaşımdayken okumuştum zaten, oradan biliyorum.

2- beyza alkoç'un * asansör, karantina gibi kitapları; yazarın hayal gücü muazzam geniş. yahu okulda cinayet işleniyor ve cinayetin peşine nasıl 4 kişi düşebiliyor? konular fazla kurgusal. gerçekliği pek yansıtmıyor. mesela bu yazarın 3391 kilometre isminde bir kitabı var; konusu bir yere kadar gerçek olabilecek türde, olaylar "ha, olabilir, yaşanabilir" denebilecek düzeyde. motive edici cümleleri, altını çizebilecek yerleri var fakat serinin ikinci kitabı olan sıfır kilometre'de yine saçmalamış.

3- iskender pala'nın şah ve sultan kitabı; adam tarihi katletmiş burada. kendi yorumunu katıp yeni yeni şekiller vermiş. bence bu yanlış. ne olursa olsun tarih çarpıtılmamalı. bunun boşluğunu ise yazım tarzıyla doldurmaya çalışmış. akıcı, sürükleyici anlatımıyla olayların aslında öyle olmadığını anlayamıyorsunuz bile. iyi bir şey mi kötü bir şey mi, bilemem lakin okuduğuma pişmanım, desem yeridir. tarih hocamız aşırı dalga geçmişti benimle "bunlara inanacak biri misin sen" diye. e ne yapayım? nereden bilebilirim yavuz sultan selim'in küpesini, şah ismail'in çok içki içen biri oluşunu?
--
yabancılardan ise jerzy kosinski'nin adımlar kitabı; ya cidden okunmaması gerekiyor ya da ben edebiyattan hâlâ tam olarak anlamıyorum. henüz karar veremedim. yazarın anlattığı şey feridun abininki gibi seks hikayeleri. orada onunla fingirdemiş, burada bununla. üstelik aşırı bayıcı kısımları da var. bakıyorum yazar hakkındaki yorumlara; adamı övüyorlar, okuyun diyorlar. e ben neden sevemedim yahu? *
devamını gör...
john verdon'un aklından bir sayı tut,gözlerini sımsıkı kapat ve şeytanı uyandırma ile yakaladığı popüleritesine güvenip yazdığı peter pan ölmeli.
devamını gör...
(bkz: bir kürt sevdim)
(bkz: sen on yedi yaşımsın)
(bkz: kötü çocuk)
devamını gör...
erdal demirkıran'ın - ben dünyanın en akıllı insanıyım, kitabıyla zirveye oynayacağı liste.
devamını gör...
(bkz: safsatalar ansiklopedisi)
devamını gör...
popüler kültür kurbanı olmuş, okuma yazma öğrenip pembe dizi tarzında içeriğinde hiçbir anlam ve önerme göstermeyen, karakterlerin yakışıklı/güzel ama içlerinin tırt olduğu kekrek kitaplardır. isim vermeye lüzum yoktur zaten piyasada ne yazık ki bolca mezvcuttur. hayran kitlesinin yaş grubu düşük olmakla beraber, beyinleri ziyan ettikleri kitaplardır.
devamını gör...
elif şafak, orhan pamuk, cezmi ersöz kitapları.
devamını gör...
(bkz: kuyucaklı yusuf)
devamını gör...
binlerce seçenek olduğundan tekil bir cevap beklenmesi pek de mantıklı olmayan kitaptır. ha illa bir cevap arkadaş tatava yapma deniyorsa dostoyevski'nin suç ve cezası'dır.
edit: evet bir başlığı daha kıçından okumuşum. neyse ki sevenim çok uyarıyorlar. (bkz: swh) yine okunmaması gereken binlerce seçenek olmak ile beraber benim örneğim allah de bırak yallah de bırak şeklindeki dinin kişisel gelişim ve easy money olayına musallat edildiği kitaplar.
devamını gör...
(bkz: wattpad) kitaplari. bir sanat dalini herkes tarafindan yapilabilir hale gelince berbat bir hal aliyor. bu yuzden çikan kitaplar edebiyattan öyle yoksun ki kapaklarina baktiginizda sayfalari içerisinde gezinmek bile istemiyorsunuz.
devamını gör...
şule yüksel şenler- huzur sokağı
devamını gör...
rhonda byrne- secret. umutsuz insanlara umudunu kullanarak kitap satmaya çalışıyorlar. boş safsata bu kuantum işleri.
devamını gör...
ne kadar kötü de olsa biraz olsun okuyup bu karara ben varmak isterim. yarım bıraktığım kitap olur ama asla okumam dediğim kitap bu zamana kadar olmadı. okumak için bir nedenimin olmadığı kitaplar oldu ama onlara bile asla okumam diyemiyorum.
devamını gör...
karantina ve 4n1k.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"asla okunmaması gereken kitaplar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim