çok şükür oldukça seçici bir okur olduğumdan örnek veremeyeceğim. varsa okuduğunuza sizi pişman eden kitabımsılar alta ekleyin.
devamını gör...
şu ana kadar okuduğum için pişman eden kitap yoktur. seçiciyimdir. ama tavsiyem (bkz: osuruktan teyyare) sosyal medya fenomenlerinin kitaplarını okumanızı tavsiye etmem efendim.
devamını gör...
5n1k, kötü çocuk gibi kitaplardır efendim.
zira bırakın sizi, torunlarınızın bile okumaması gereken derecede toy kitaplardır bunlar.
devamını gör...
hikmet anıl öztekin kitapları.
her sayfası ayrı rezlaet.
devamını gör...
birtakım kişilerce hiç beğenilmeyen kitaplardır. böyle bir youtube serisi de var sanırım, pek eğlenceli değildi kendisi. ama kitapları yarıda bırakılabiliyorsanız, çok da sorun olmayan durumdur.
devamını gör...
kazıklı maria'nın bok gibi book serisidir
devamını gör...
guns, germs, and steel - jared diamond
why nations fail - daron acemoglu
genel olarak insanligin gelisimi nasil oldu, bazı toplumlar gelisirken digerleri neden geri kaliyor gibi sorulari cevaplayan kitaplar. ılgileniyorsaniz ufuk acici.
devamını gör...
seni unutmaya gücüm yetmedi diye bir kitap almıştım hayatımda ilk defa. romantik kitap çıktı ve açıkçası hiç beğenmemiştim.
devamını gör...
ölü ozanlar derneği - n. h. kleinbaum
hatta mümkünse filmi de izlenmeli.
devamını gör...
sen 17 yaşımsın mı ne öyle bir kitap vardı o vb. kitap türleri.
devamını gör...
fi, çi, pi, nasıl çağrı akman oldum, sadece şeyma, huzur sokağı, yanık görümce, bir genç kızın gizli defteri, bir pırıltıdır yaşamak vb. vb.
devamını gör...
ölmeden önce okunması gereken kitapların tam tersini ifade eden soru başlığı bayıldım. gerçekten öyle zaman kaybı çok kitap oluyor. mesela franz kafkanın aforizmalar kitabı. saygısızlık etmek istemem ama derin düşünce yapısına inemediğim bir kitap oldu. okumasam birşey kaybetmezdim ama okudum ve acaba ben mi anlamıyorum diyerek şüpheye düşüp üzüldüğüm keşke okumadan önce ölseydim dedirten cinsten bir kitap oldu. kalitesiz değil 3 günlük yazarların yazdığı kitaplar bu başlığın altına bile giremezler o ayrı.
devamını gör...
zar adam.
kitap mı okuyorum porno hikâyesi mi belli değil.
devamını gör...
bazı kişiler okunması gereken kitapları yazmış buna biraz güldüm ahhahahhaha
neyse başlığı görünce aklıma direkt şeyma subaşı geldi. yorum yok.
devamını gör...
epsilon ve pegasus gibi yayımlardan çıkan, kapağında google görsellerde yakışıklı erkek veya güzel kız diye aratılarak bulunmuş gençlerin olduğu, renkli, ciltli ve aynı konuya sahip kitapları okumayınız; yeğeninize, öğrencinize, çocuğunuza veya herhangi bir insana da okutmayınız.
devamını gör...
bad çocuk
devamını gör...
beyza alkoç’un kitapları. genelde ergenlerin beğendiği bir seri ama eminim ileride ‘ben ne okumuşum, niye okumuşum?’ diyeceklerdir.
devamını gör...
yanık görümce
devamını gör...
sadece şeyma.
devamını gör...
boksör böcek
eşekarısı fabrikası
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"okunmadan önce ölünmesi gereken kitaplar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim