suriyeli ve türk kavgasına şahitlik etmek. türkler 20 kişi falandı, suriyeliler 15 kişi falan ama net türkler daha fazlaydı. bu suriyeliler kavga etmeyi bilmiyor tabi ki de bizim türkler bunları tokat manyağı yapıyor bir suriyeli bildiğin kendinin dovulecegini bilerek 15 kişiye teker teker hepsine dalarak dayak yedi hepsinde de. ne gündü be ne zaman hatırlasam gülerim.
devamını gör...
düğün konvoyunun zincirleme kazasına denk gelmiştim.
yurtla okul arası da konvoy vardı hemen hemen, 30-40 araç ciddi hasarlıydı.
devamını gör...
lise 1 e yeni başlamışım. hayatımda ağzıma alkol sürmemişim. sabahın körü yolda giderken mahalleden arkadaşlara denk geldim. "nabıyon lan gelsene eren in doğum günü sahile gidiyoruz." dedi samimi arkadaşım. iyi dedim geleyim bir gün devamsızlıktan bir şey olmaz. bu yerden bitmeler vodka falan aldı tabi. aga ben içmem dedim. lan sen hayvan gibi adamsın, sarhoş olmazsın falanlar filanlar, başladım ard arda yapıştırmaya. 20 dakika sonrası yok bende. anlatılanlar üzere, ben hayatında alkol içmemiş adam vodka bitince bira getirin lan bana diye ortalığı birbirine katmışım. gelen biralar da icilmiş. oradan geçen dayıdan çakmak istemişim. yok deyince ana avrat sövmüşüm, elinden zor almışlar beni. az bir zaman sonra küçük köpeğini dolaştıran teyzeye çok kibar bir şekilde yaklaşıp, "ne kadar tatlı sevebilir miyim?" demişim. ponçik teyze tabi yavrum deyince başlamışım köpeğe vurmaya. tabi yine ortalık karışmış, oradan da uzamışız. sonra ben ayılmayınca cami avlusuna sokup elimi yüzümü yıkamaya başlamışlar. ben namaz kılacağım diye tutturmuşum, zorla çıkarmışlar. hepsinin kafası açılmış tabi ben hala leyla. en son zeki olanımız, "bu manyak takıntılı, internet kafeye gidelim counter açalım, yenildiğini görünce kendine gelir." demiş. tabi bu dahiyane plan sonuç verdi. en son "lan yeniliyoruz görmüyor musun!" dediğini hatırlıyorum arkadaşın. fıttırdım dellendim, kitlendim oyuna, orada kendime geldim işte. bu da böyle bir rezalettir. daha da alkol almadım. yaş 13, lokasyon samatya sahil, saat sabah 9 suları. rezalet puanım 10 üzerinden 10.
devamını gör...
garip degilde utanç verici bi anım var. lisem eve uzak biraz bende evden çıkmayı seven bi tip degilim babam bırakırdı beni okula. işi çıkınca tek gitmem gerekti mahalleden çıktım bi kaç sokak sonra kayboldum sandım annemi ablamı aradım ama nasil korkuyorum. babam beni aldi gelip meger okula yaklaşmamışım bile hakajsjejwk hala nasil kaybolduğumu anlamıyorum.
devamını gör...
ortaokulda okula gelip 30 kişiyi toplayıp bir grup erkeği dövemeye ikna etmem bulup dövmemiz ve normal bir şekilde okulun kalan derslerine devam etmemiz
devamını gör...
serviste giderken kaza yaptık sonra başka bir servise tahliye edildik sonra o da kaza yaptı sonra diğer servisle okula ulaştık sonra düz yerde düştüm. sonra matematik sınavım iğrenç geçti. aslında hepsi bana okula gelmektense ölmen daha iyi salak demek istiyormuş.
devamını gör...
o saatte kalkıp okula gitmenin kendisi başlı başına bir gariplik zaten.
devamını gör...
hem garip hem komik. ilkokuldayım. annem küçük gelen kışlık botlarımızı keser terlik yapardı bize. sabah geç kalmışız. servis gelecek ve aceleyle mavi önlüğü giymeye çalışıyorum. evden çıktığım gibi ayağıma o terlikleri geçirmişim. okula gidince fark ettim. bütün gün yerimden kalkmamıştım. akşam olsa da eve gitsek diye ne dualar etmiştim.
devamını gör...
otobüste bana sürekli bakıp duran adam bir gün yine bakıp dururken ben otobüsten indiğimde beni takip etmişti. yanıma gelip telefon numaramı istediğini ve konuşmak istediğini söylemişti. ben de sınavım var deyip kaçmıştım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"okula giderken yaşanılan en garip olaylar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim