okulların kapalı olması ve uzaktan eğitim yapılması nedeniyle okulların bir kısmı açık olan dönemde sınav yapmıştı. fakat bakanlık dünkü açıklamasıyla ilk ve orta dereceli okullarda derse katılım üzerinden davranış notu ve verdikleri ödev/projeler üzerinden sınav notu verilmesini istedi. sonra tekrar bir düzeltme yayınlayarak sınav yapan okullarda veli'nin isteğine bağlı olarak (yani veli dilekçesi ile) ister sınav notu ister değerlendirme notu girilebileceğini söyledi. haliyle velilerin kafası da mercimek çorbasına döndü.

sanırım velilerin çoğu sınav notundan ziyade değerlendirme notu girilmesini isteyecektir. çünkü doğru düzgün eğitim yapılamadan alelacele sınav yapılmıştı ve öğrencilerin çoğu virüs nedeniyle hem sınava giremedi hem de girenler de düşük not aldı. bu durumda galiba bütün öğrenciler öyle ya da böyle sınav filan olmadan direkt sınıf atlatılacak gibi duruyor. çünkü ortada sistemli bir sınav olmadığı için öğretmenler de öğrenci bırakmaya yanaşmayacaktır.
devamını gör...
hakkıyla not dağıtılacak performans ölçekleri mevcut. derse katılanlar-imkanı olmayıp katılamayan için ayrı ayrı ölçekler. çünkü eba tv var, ödevleri yapıp yapmama durumu var vs.
yine de durumlar karışık olduğu ve 1 dönem boyunca takip etmek çok zor olduğu için kurunun yanında yaşın da yanabileceği ihtimaline karşı öğretmenler yüksek notlar verecekler.
devamını gör...
muhtemelen derse girme oranına,derse konuşma oranına ve öğrenciyi sevme durumuna göre (kanaat) verilicek
devamını gör...
bu dönem % 50 derse katılımdan not verildi. derse katılım da kamera açmak ve konuşmak.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"öğretmenler neye göre not verecek sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim