çok sağlam bir sporcu. gerçekten çok yetenekli. bunun dışında kazanma hırsından dolayı tenis ahlakını yer yer kaybeden ( sağlık molaları, sakat numarası çekmek, yersiz yere bağırmak, rakip sıcakken oyunu soğutmak vs.), aşı karşıtı, pandemi ortasında düzenlediği turnuva ile çevresindeki herkesi korona riskine sokan, sinirlerine hakim olamayıp milletin boğazına top vuran bir tip.

herkesin olduğu gibi bu arkadaşın da fanboyu boldur.

gerçek tenis severlerin, evrenin en önemli tenisçisi olsa dahi sempati beslemeyeceği, atatürk'ün zeki,çevik normlarını karşılarken ahlaklı kavramını es geçmesi ile de bilinir.

olsun, herkes saygın olamaz. dikkat edin saygın, kalite,rekabet, ahlak, çalışkanlık sözcüklerini beyninizde süzdüğünüz vakit aklınıza gelecek isimler bellidir. bu arkadaş onlardan biri olmaktan açık ara uzaktır.

kariyeri sonunda muhtemelen herkesten kupa ve istatistik anlamında daha başarılı olurken saygı duyulmayan bir oyuncu olarak tenise veda edecektir.
devamını gör...
bir tenisçiyi majeste diye anarken birisi sakat numarası çeken diye anılıyor ahahshsshhss böyle birinciliğin içine edeyim. çok çok takibinde olmasam da teniste pek haz etmediğim adamdır . kadınlardan da serena vardı herhalde black people olan.
devamını gör...
tenisin villain'ı seviyesine gelmiş, waluigi tipli ama bir o kadar da izlemesi keyifli olan oyuncu. ailecek nefret ediyoruz ama eleman bir arıza ve tam bir karakter.
devamını gör...
21 şubat 2021'de oynanan sezonun ilk grand slam turnuvası avustralya açık tenis turnuvası 2021 final maçında, rus raket dünya 4 numarası daniil medvedev'i 3 set sonunda yenerek kariyerinin avustralya açık tenis turnuvasındaki dokuzuncu, toplamda onsekizinci grand slam turnuvasını kazanan sırp atp dunya 1 numarası.
devamını gör...
roland garros 2021 yarı finalinde biraz önce toprak ağası rafael nadal'ı 3-1'lik skorla devirerek finale yükselmiş ve büyük ihtimalle bir devri daha kapatmış tarihin en büyük tenisçisi. büyüksün djoko.
devamını gör...
robot gibi oyuncudur.. dünyanın en iyi teniscisidir.
devamını gör...
bir türlü sevemediğim tenis erkeklerde dünya birincisi olan antipatik sırp tohumu.
devamını gör...
2021 roland garros şampiyonu olan tenis oyuncusu.

yarı finalde rafael nadal'ı, finalde ise stefanos tsitsipas'ı eleyerek şampiyonluğa uzanmıştır.

bu galibiyetle modern zamanlarda her grand slami birden fazla kez kazanan ilk oyuncu olmuştur.

ingilizlerin dediği gibi: "the king is dead, long live the king!"
devamını gör...
günahım kadar sevmediğim tenisçi. eskiden daha milliyetçiydi, yaş aldıkça kendini törpülemiş anlaşılan. stefanos tsitsipas’ı harcayıp 2021 rolland garros’unu kazanmıştır.
devamını gör...
son 10 yıllık periyodun ve günümüzün en iyi tenisçisidir, üç çeşit kortun hepsinde kendisi kadar iyi oynayan hiçbir oyuncu yoktur.
devamını gör...
yarın yakışıklı italyan abimiz berrettiniye yenilecek olan aktif 3 büyük efsaneden en iyisidir belki de. yalniz müthiş bi sporcu olmasına rağmen bana bu kadar itici antipatik gelen başka bi sporcu olmadi bugüne kadar.
devamını gör...
bayanlar ve baylar, işte goat
devamını gör...
novak'ın her yıl wimbledon kalabalığını susturması şimdiye kadarki en tatmin edici şey
devamını gör...
olimpiyatların ağır favorisi olmasına rağmen az önceki bronz maçını da kaybederek olimpiyatları noktalayan tenisçidir. değişik şeyler oluyor bu olimpiyatlarda.
devamını gör...
yarı finali kaybedince, geriye kalan maçları iplemedi muhtemelen. belki de bir daha kimseye denk gelmeyecek golden slam fırsatını kaçırdı. doğal olarak performası da motivasyonu ile paralel olarak düştü. artık takvimi tamamlamaya odaklanması lazım. sonuçta o da djokovic için azımsanacak bir başarı değil.
devamını gör...
cildirmis sirp rakettir.

buradan
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

gri kafaya inat ти си краљ!
devamını gör...
(bkz: novak cokoviç)
devamını gör...
avustralya açık'ta aşısız oynamasına izin verilmesine rağmen avustralya sınır kuvvetlerine neden aşı yaptırmadığına dair yeterli kanıt veremediği gerekçesiyle 8 saat havaalanında bekletildikten sonra ülkeyi terk etmesi istenmiş tenisçi.
devamını gör...
avustralya vizesi 2.kez iptal edilmiş. bu yüzden de avustralya açıkta mücadele edemeyecek. sınır dışı edilirse bu sefer avustralya'ya 3 yıl boyunca giremeyecek. aptal herif. önce evraklarında yalan beyanda bulun, sonra pozitif olduğu halde etkinliğe katıldığın ortaya çıksın; sonra da mağdur ayağına yat. avustralyalı yetkililere bravo doğrusu. inşallah sınır dışı da edilir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"novak djokovic" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim