fantastik / çizgi-roman
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

noelle stevenson tarafından hazırlanan ve martı yayınları’dan ekim 2020’de çıkmış çizgi roman.

devamı olmaması açısından alıp okunabilecek türden. (ülkemizde malum seriler geç çıkıyor.)basit çizimleri ve sınırlı karaktere sahip olması da ayrıca okumayı kolaylaştırıyor. iyilik ve kötülüğü kendine göre yorumlayan nimona karakteri ile tanışmak güzeldi.


nimona, kötülüğe marifeti olan, atılgan, genç bir şekildeğiştiren. lord ballister blackheart ise kan davası olan bir hain.
yardımcı ve kötü adam olarak, nimona ve lord blackheart ciddi tahribatlara neden olmak üzere. görevleri: sör ambrosious goldenloin ve adalet ve kahramanlık kurumu’ndaki arkadaşlarının aslında hiç de kahraman olmadıklarını tüm krallığa kanıtlamak. işin içinde patlamalar da olacak. bilim ve köpekbalıkları da. ama küçük yaramazlıklar kötü bir savaşa dönüştükçe lord blackheart, nimona’nın güçlerinin, en az geçmişi kadar gizemli ve şüpheli olduğunu fark eder. onun sağı solu belli olmayan hali blackheart’ın itiraf etmek isteyeceğinden belki biraz daha tehlikelidir…
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"nimona" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim