"kurtlar vadisi'nin polat alemdar'ı necati şaşmaz kendisini mehdi olarak görüyor, 8 yaşındaki oğlunu da kadiri tarikatının gelecekteki lideri"

eski eşi boşanma davasında necati şaşmaz'ın tarikat görüntülerini sundu: benim oğlum bu tarikatın veliahtı.kurtlar vadisi'nin polat alemdar'ı necati şaşmaz'ın eşi negahan kaşıkçı, açtığı boşama davasına, kendini mehdi olarak gören şaşmaz'ın kadiri tarikatındaki bir zikir videosunu sundu. 8 yaşındaki oğlunun bu tarikatın velihattı olarak görüldüğünü ifade eden kaşıkçı, "ben insanlık dışı birçok uygulamasını gördüğüm bu tarikata oğullarımın bulaşmasını asla istemiyorum" dedi. mahkeme, şaşmaz ile kaşıkçı'nın boşanmasına karar verirken, annenin 8 yaşındaki a.n.'nin tarikat merkezine götürülmemesi yönündeki talebini reddetti.

boşanma davasının dosyasında a.n.'nin de, “babasının kendisini büyük insanların bulunduğu kapalı bir yere götürdüğünü, orada çevresinde büyük insanların toplandığını, insanların birtakım hareketlerde bulunduğunu, bu hareketlere anlam veremediğini, ortama kendi isteği dışında gittiğini, uzun süre kaldığını, çok sıkıldığını ve yorulduğunu, ancak durumu babasına söylemekten korktuğunu, babasının kendisini her aldığında bu ortama yine götürdüğü" yönünde ifadeleri yer aldı.

şaşmaz'ın avukatı ise zikir görüntüsünü kabul ederken, “tarikat iddiası doğru değildir. müvekkilin babası kanaat önderidir. zararlı eylemi yoktur. islam diniyle ilgili faaliyette bulunmak ve iyi bir insan yetiştirmek ne zamandan beri suç olmuştur?” şeklinde konuştu.

buradan
devamını gör...
necati şaşmış, dediğim iddia.
devamını gör...
allahakil fıkır versin ne diyelim. hanımefendi umarım çocuğu bu sünger beyinlerin elinden kurtarabilir.
devamını gör...
ülkede herkes kendi krallığını kurmanın peşinde zaten beni şaşırtmaz bu durum. hayırlı olsun küçük mehdimiz hoşgelmiş..
devamını gör...
(bkz: necati yavaş)
devamını gör...
kafayı yedik ülkece, aha şimdi de bir manyak tarikat kurup hay huy yapmaya başlamış. bari çocuğuna empoze etme değil mi, ama yok neredee? çocuğa acıdım.
devamını gör...
adam türkçe konuşmayı geçtim kendini ifade etmekten aciz bir adam ne ara mehdi ilan etti kendini?
devamını gör...
dublaj reis karakteri çok sevilince aşırı yükselmiş anladığım kadarıyla.
devamını gör...
şaşmaz ailesinin sülaleden tarikatçı olduğu zaten biliniyordu. bunu yeni öğrenmiş gibi haber yapmakta biraz garip olmuş. söylentinin kaynağı necati şaşmaz'ın eşi. zaten davalıklar sırf bunun için bile demiş olabilir. ha kendini mehdi olarak görüyor olabilir mi ? olabilir. o ortamda ne kadar sağlıklı kalabilir ki bir insan ?
devamını gör...
(bkz: açılın ben mehdiyim)
devamını gör...
açıkçası gezi parkı eylemlerinde "fosforlu olan o kedi gözleri bize yol gösterir" dediği zaman ben bir ufaktan kıllanmaya başlamıştım kendisinden. buradan

gördüğüme göre beni yanıltmamış, her gün biraz daha dozu arttırarak tertemiz delirmiş kendisi. allah şifa versin.
devamını gör...
necati şaşmış.
devamını gör...
güzel ülkemde sıradan bir gün yaşanan sıradan bir olay.
devamını gör...
canım biz kurtlar vadisinde yaşamıyoruz sen de polat alemdar değilsin haberin var değil mi?
devamını gör...
boşanma davasında eşi tarafından öne sürülen bir iddianın sözlük yazarları tarafından sanki gerçekmiş gibi kabul edilmesi bugün hayal kırıklığı kotamızın aktif edilmesini sağladı sağ olsun. necati şaşmaz'ı az buçuk bilen tarikat ehli bir aileden olduğunu bilir zaten zikir videosu falan bunların da kimseyi alakadar etmediğini düşünüyorum en azından kendisi açısından, küçük yaştaki çocuğunu bu ortama sokması elbette tartışılabilir. ancak bir iddiadan yola çıkarak bir insanın imajını kirletmenin mantığı nedir? neden daima düşmanı gösterdiklerinde ona saldırma eğilimindeyiz? neden bu işin aslı astarı nedir diye düşünmüyoruz? boşanma davalarında kimler neler neler iddia ediyor bunu bilmiyor olabiliriz ancak bir iddiaya ilişkin sözlük gibi belirli bir kapasiteye sahip insanların bulunduğuna inandığım bir mecrada gerçekmiş gibi bu denli tanım girilmesi beni baya hayal kırıklığına uğrattı. ayrıca moderatörlerden bu tanımı gören varsa başlığın ''... gördüğü iddiası'' şeklinde değiştirilmesini rica ediyorum. ismail saymaz'ın ilgili haberini ve yazısını okudum, bu mevzu davalı olduğu karısının iddiasından başka bir şey değildir henüz. söz konusu haber özellikle çocuğun gelişimine ilişkin bir problemi ortaya koyarken olayın magazinsel boyutunun ülkede gündem olması da şaşılacak bir şey değil zaten.
devamını gör...
illuminati, tapınakçılar artık kimse vadideki son düşmanları bilmiyorum; en son halifelik teklif etmişlerdi; kabul etmemişti bay alemdar’...

mehdilik’e ikna olmuş görünüyor...
devamını gör...
olan çocuğa olmuş açıkçası üzüldüm
devamını gör...
önüne gelen mehdi oluyor zaten anasını satayım. neymiş bu "mehdi olmanın şartları" acaba? gidip biz de başvuralım...
devamını gör...
kurtlar vadisini izleyip izleyip onun gibi olmak isteyenleri görünce, beyanını normal karşılarım. adam tek başına ülkedeki siyah range satışlarını patlattı, ben range in türkiye ceosu olsam çoktan koltuğu ona devretmiştim.
devamını gör...
benide o rolde o o kadar sene oynatsalardı bende görürdüm normal.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"necati şaşmaz'ın kendisini mehdi olarak görmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim