türk silahlı kuvvetlerine subay belirlemek için kullanılan msü sınavına, kendini denemek için, prova yapmak için girenlerdir. bunlardan mütevellit her sene puanlar daha fazla yükselmekte, subay olmak isteyenlerin hakkı yenmekte. bir de "torcoh yopmozsok otko otmoz" diyen bir tayfa var. talep arttığından dolayı puanın da arttığını söylediğimde ise "o zaman daha fazla çalışsınlar" cevabını alıyorum. uzaktan bakıldığında, deneme sınavına mı benziyor bu sınav?
devamını gör...
msü sınavı tarihi, yks’ninkinden sonraya alınarak ortadan kaldırılabilecek terör örgütüdür.

t: şahsımın da içinde bulunduğu terör örgütü.
devamını gör...
asıl kriter tercih sıralaması değil mi? yani okulun tabanı 480 olsun ben 400 alayım yine de tercih sırasına göre girmeyecek miyim? sistem mi değişti benim mi haberim yok?
devamını gör...
subay, astsubay olmayı istiyorsanız zaten en iyisini yapmaya çalışacaksınız. yok tercih yapmıyorlar ama sınava giriyorlar diye tepki göstermeniz saçma. geçen sene okul tercihi yapmayanlar tam puan da alsa çağrılmadı mülakatlara bu sene de öyle olacaktır büyük ihtimalle.
devamını gör...
benim de dahil olduğum örgüt. çocukluk hayalim havacı subay olmaktı ama 7 yaşındayken gözlerimin bozuk olduğunu öğrenince hayallerimden vazgeçmiştim. tercih de yaptım, hava harp geldi. hayalimi bir nevi gerçekleştirmiş oldum. kusurumu görmezden gelin, içimde kalırdı.
devamını gör...
baraj düşürüldü diye sevinmeye benzemiş sanki bu durum? tanım: bir şeyi değiştirmeyen eylemdir. zira tsk mülakata daha çok önem verir, sınavda full bile yapsanız sizi almayabilir. sağlık kontrolleri de başka yerdeki gibi yan gözle yapılmaz bayağı göğüs kafesin doğru oranda açık mı diye bile bakılır. hangi branşı istiyorsun, nerede çalışmayı düşündün gibi sorulara ordumuzun bana ihtiyacı olduğu yerde/branşta gibi cevaplar vermenizi tavsiye ederim. coğrafyanız da yeterliyse alınırsınız. sıralamadan daha önemli yani. bırakın da türk silahlı kuvvetleri personeli iyi olsun.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"msü sınavına deneme için girenler terör örgütü" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim