mandela etkisi hurafesi ile hiçbir bağlantısı olmayan sorunsaldır.

james bond'un moonraker macerasında temiz kalpli jaws hayatının aşkına(dolly) kavuşuyordu hatırlayacağınız üzere. fakat onların ilk tanışma sahnesinde dolly'nin gülümsediği anda aslında diş tellerinin olduğu, ama artık gözükmediği iddiası gündemde. tabii mandela etkisi saçmalığına bağlamaya çalışıyorlar muhabbeti. fakat o sahne üzerinde inceleme yapan bazı kimseler de sahne üzerinde oynandığını ve diş telleri izlerinin durduğunu iddia etmekte.

mandela etkisi diye birşey yoktur arkadaşlar. belki filmin bazı versiyonlarında ekleme yapılmıştı seksenli yıllarda ve dolly gülümsediğinde tıpkı jaws gibi metalik parıldamaya sahip olması sağlanmıştı. birçok filmde böyle ekleme çıkarmalar yapılmakta. ya da zaten bazı kimseler yanlış hatırlıyor, yani filmin hiçbir versiyonunda dolly hiçbir zaman diş teline sahip olmadı demektir bu da.

devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"moonraker filminde dolly diş tellerine sahip miydi sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim