moderasyonun sıkça kullandıklarını düşündüğüm söz öbeği. çok iyiler alla razı ossun. ama gel gör ki iyilikten maraz doğuyor, insan çiğ süt emmiş sorguluyor neden bu kadar iyiler acaba diye.

sonra haddim olmayarak kendimi yerlerine koyuyorum. 'ya buralarda bir şeyler yazılıyor da acaba amaç ne' diye sorguladıkları hissine kapılıyorum.

oradan biri çıkıp 'yeaa bırak işte memişkolar eğlensin' diyor. sonra gidip nickaltlarında aman yarabbim ne güzel yazar diye yazıyor. riyakarlık demeyeceğim. iyi yönde yapılan bir şey ve çok memnunuz.

riyakar olan benim, ben. salmadım iki memiş eğlensin, vakit öldürsün. hep bir sorgu, hep bir acabalar. yakarsa da dünyayı garipler yakar.
devamını gör...
başlığı açan yazarı takdir ediyorum güzel olmuş güldürdü
devamını gör...
tam kılıcı kılıfından çıkardım sallaya sallaya , allah allah nidalarıyla koşuyordum ki içerik beklediğim gibi çıkmadı .
devamını gör...
önceleri başlığı okuyunca abdulseyidbincabbar'a ait olduğunu anlardık. artık, altına daddy'nin "önce başlığa bakarım başlık mı diye sonra yazara bakarım abdulseyidbincabbar mı diye" yazacağını da tahmin ediyoruz.

(bkz: sözlüğün hologramdan ibaret olması)
devamını gör...
memişkolar mı? höst.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"moderasyonun bırakın kekolar eğlensin söylemi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim