yıllardır şahsımı uyutmayan sorunsaldır. çok üzülüyorum.
yıllardır espriler yaparım. ben hepsine gülerim fakat çevrem gülmez. çevremi değiştirdim yine gülen olmadı. yerlerdeyim anlayacağınız..

her duruma karşı youtube kenarda açıktır komikli video yapıştırırım, görsel arşivim var çeşitli konular üzerine. max 3 cümle yazabiliyorum bir de.
e tüm şartları karşılıyorum gördüğünüz gibi, ama yok..
ahaliyi kahkahalara boğan değerli mizahşörlerimizi bu başlık altında verecekleri tavsiyelerle arzıendam etmelerini yürekten diliyorum..

ağlıyorum.. yardım edin..
edit: ya yok mu yutub vidyosu atacak olan kahkaha tufanı yaşayalım biraz..
devamını gör...
mizah seviyesi elbette yükseltilebilir. insanlar sana gülmüyorsa belki de mizah seviyen çok yüksektir bu sebepten anlaşılmıyor da olabilirsin. her koşulda durum geliştirilebilir. bu gelişimsel sürecin en önemli unsuru ise doğallıktır. doğal mizah çoğu kez güldürür, kasmayın.
devamını gör...
sahsi goruslerime dayanarak soyluyorum ki arkadaşlarınızı iyi seçin. onların espri kabiliyeti yüksekse akabinde sizin seviyeniz de yükselebilir. bundandir ki kelime sakası yapan bircok arkadasım, su an komik sayılabilecek insanlar.
devamını gör...
beni görünce insanlar otomatik gülüyor. sanırım bu benim mizah yönümün güçlü olduğunu değil, tipimin biraz kayık olduğunu gösteriyor bilemedim. bu konuda hala emin değilim. belki gerçekten komiğimdir.

soruyla alakasız bu açıklamadan sonra yükseltilebilir diyorum.
devamını gör...
gergin bir milletin, kasıntı çocukları ile yaşıyoruz.
insanların fotoğraflarına bakabilirsin, sürekli bir kaş havada, sürekli bir ciddiyet, sürekli bir gerginlik.
sanırım proporsiyon bozulmasın diye her zaman dik durmaya çalışıyorlar, eee sopa yutmadıklarına göre sırtı dik tutmak için çok gergin olmaları gerekiyor.
senlennnn aynı kaderi paylaşıyorum sevgili lahmacuncunun kurumu. yıllardır espri yaparım, yıllardır offfff püfffff tepkilerine maruz kalırım.
bazen cidden manasız ve alakasız komikliklerime kahkaha atan insanlar oluyor, işte bu çok dikkatli davranılması gereken insan tipidir. mutlaka bir çıkarı vardır, köprüyü geçene kadar ayı'ya güzelim diyen, riyakar insan tipidir. uzak dur.
neyse ülkenin mizah seviyesi yükselemez, insanlar tebessümden aciz, sürekli ağlıyorlar.
gençlerde para yok, aşk yok, merhamet yok, gelecek kaygısı sorunu ile günün tadını çıkarmaya mecalleri yok.
bütün bu sıkıntılı hayata, ülkeye rağmen hayata dair küçük ayrıntılar yakalayarak gülmeye çalışan biz, yani ben, sen ve sanırım bir kaç kişi daha var, işte bizler bu hayatı yaşanılır kılıyoruz. en azından kendimiz için yaşanılır kılıyoruz, devrimci miyiz neyizzzz....
mutsuz insanlara gülümsemeyi aşılayamayız, ne diyordu cem adrian, ve mizah... şimdi görmeyen birine gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız....
devamını gör...
mizah seviyesi yükseltilemez çünkü espri yapabilme biraz iq ile alakası olan bir durum. sadece mizah anlayışınızı değiştirebilirsiniz. mizah anlayışı da en az mizah seviyesi kadar fark yaratan bir etken.
devamını gör...
mizahı yapan mı belirler seviyeyi yoksa maruz kalan mı?

edilgen olanın talepleri neyse mizahın seviyesi de odur. levent kırca komik bile değilken o kadar izlenmesinin sebebi o dönemin ruhuyla alakalı bir durumdur. günümüzde bunun bir karşılığı olmadığını düşürsek mizahın seviyesi de maruz kalanla alakalı bir durum oluyor haliyle.

eleştirisel yaklaşım mizah alanında oldukça zor çünkü kişisel beğeniler fark ettiğinden herkesin eleştirdiği recep ivedik bile baktığında gişede oldukça başarılı. çakallarla dans türevi filmlerin tutma fulyasını da başlatan goradır. bu başarının sebebi küfre bağlandı ve şu an komedi filmlerinde küfür artık vazgeçilmez bir argüman.

mizah seviyesi yükselir ya da düşer bu tamamen genelin algısına bağlıdır ve tam da bu yüzden yani genele yapılan ticari işler yüzünden mizah seviyesi zekadan uzak, şiveli küfür durumuna dönmüştür. burjuvaları bu noktada kınıyorum.
devamını gör...
doğuştan geldiği düşünülen ıq seviyesinin bile zamanla artırılabileceğini biliyoruz. o halde mizahı anlama, espri yapma yeteneği de geliştirilebilir. fakat mizah yapma becerisi göreceli bir konu olduğundan artmış olsa bile bunu ölçebileceğiniz bir yöntem yok. örneğin yakın arkadaşınızla aranızdaki espriler başkasına soğuk rüzgarlar estirebilir ama size göre komiktir. bundan dolayı mizah yaparken tüm insanlığa beğendirme gibi bir zorunluluğunuz olduğunu düşünmeyin. hayat kısa, mizah da eğlenceli bir parçası. kimse her konuda iyi değil, yapın gitsin.
devamını gör...
mizah dediğiniz biraz da kültür işidir. insanlar çoğu zaman iyi bildiği ve konularda ve alanlarda espri yapabilir. sıradan kelimeleri gerçek anlamlarından saptırarak, veya ufak eklemeler ve çıkarmalar yapıp mizahî bir boyuta çevirmek, o anki duruma dair beklenmedik bir çıkış yapabilmek vb. hareketler sizin mizahî yönünüzün ne kadar geliştiğine işaret eder. ancak ben buna daha çok sokak mizahı demek isterim.

bir de mizah yazmak vardır ki; mizahın en zor ve gayret isteyen türü de budur. önceden hazırlanmış komik bir senaryo, oyun vs. yazmak her babayiğidin harcı olmadığı gibi, bu mizahı seçilmiş bir kitlenin anlayabileceği şekilde yapmak da epey zordur. ilk bahsettiğimiz sokak mizahı yetenekten ziyade genel kültür bilgisi ister iken; bu mizah türünde hem yetenek, hem de genel kültürün de yanında oldukça spesifik konularda da ayrıntı bilgiye ihtiyaç duyulur. yani evet, eğer usta bir mizahşör olma hedefiniz yoksa ortalama bir zeka ve genel kültür işinizi görecektir. daha da geliştirmek ise biraz doğuştan gelen yeteneğinize, biraz da sizin gayretinize bağlıdır.
devamını gör...
recep tayyip erdoğan izle, kendini geliştir. adam tam bi kara mizah ustası. güldürdüğü yetmiyo bi de süründürüyo.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mizah seviyesi yükseltilebilir mi sorunsalı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim