şiirde her bir satıra verilen isimdir.

ayrıca sözlüğümüzün yeni yazarlarındandır. hoş geldin sayın yazar, keyifli sözlükler.*
devamını gör...
tanımlarında bir golden havası var. zeki,duygusal ve bilgili. eğitimin şart olduğu bu dönemde kendisinden azami düzeyde faydalanılması gerektiğini düşünüyorum. içinde bulunduğu kasvetli ruh halini bir an evvel terk etmesi dileğiyle*
devamını gör...
#1231960

nedir bu kelime? çok merak ettim.

#1231977

ben de yeni öğrenmiş oldum teşekkürler, fakat travma etkisi yaratmadı*
devamını gör...
beni ilk duyduğum an kadar irrite etmeye devam edebilen nadir kelimelerden biri. şiirdeki her bir satır anlamına gelir.
devamını gör...
daha önce nickaltı yazdım mı bilmiyorum. ama kesinlikle artık yazmam gerektiğini düşünüyorum.
yazın tarzını, üslubunu, akıcılığını çok seviyorum. o öyle sıkıcı konuları ve filmleri bile öyle bir anlatıyor ki sanki yeşil bir orman evi... ormanları pek sevmem, orman evlerinde de teknoloji, şehrin keşmekeşi yoktur, sıkılırım. ama sanki onun ormanında her gün yeni şeyler oluyor gibi. bana da tavan arasında bir oda yapmış devamlı olayları gözlemliyor, çözümleyip tahlil etmeye çalışıyor gibiyim.. . hiçbir şey olmasa bile, kuzey ışıkları çıkıyor yazılarında. ama öyle neon yeşili değil. tam da hayalini kurduğumuz mor, mavi, ebem kuşağı* tadında..

tanım: nicki, nickaltına uyumlu, yazı dili harika yazarımız.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
sevdiğim yazarların gitmesinden bıktım artık...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
uzun zamandır sessizce takip ettiğim yazar. sessizce çünkü tanımıyorum kendisini.

mısra kendi halinde yazan biri. hem de çok güzel yazan biri. gitmesine üstelik tanım bırakıp hafif bir sitemle gitmesine çok üzüldüm. ve maalesef o tanımda yazanlara katılıyorum. son günlerde aynı şeyleri düşünüyorum. tadı kaçıyor artık. gitme nedenini anlıyorum ama kabul etmek istemiyorum.

sevgili mısra, biraz dinlen, kafanı topla ve lütfen dön, olur mu? *
devamını gör...
ara vermesine üzüldüğüm yazar.
nefes al, keyfin yerine gelsin, geri gel.
sensiz olmaz.
devamını gör...
severek okurdum kendisini. şımarmasın diye oy vermezdim genelde ama beğenirdim. gitmesine üzüldüm, umarım geçici bir aradır.
devamını gör...
yüce gönüllü bir insandır. kendisine mesaj yoluyla teşekkür edemedim buradan edeyim. sağolsun yazılarımı takip eder, ben de kendisini izlemekteyim. kalemi kuvvetli olsun.
devamını gör...
özümü keşfetmiş ve gerçek beni görmüş olan bir yazar. beni, benden kurtarmak için çabalıyor gibi sanki ama tam olarak bilemedim.*
devamını gör...
arapça kökenli kelime. dize demek. yazar olarak bir fikrim yok.
gerçek adı da mısra olabilir.
devamını gör...
aklıma ahmed arif'in, muhteşem dizelerini getiren başlık.


ruhum...
mısra çekiyorum, haberin olsun.
çarşılarin en küçük meyhanesi bu,
saçları yüzümde kardeş, çocuksu.
derimizin altında o olüm namussuzu...
ve ahmedin işi ilk rasgidiyor.
ilktir dost elinin hançersizliği...
ağlıyor yeşil.
devamını gör...
bugün sözlüğün en kamusal başlığında girmiş olduğunuz entryi gördükten sonra genel kanıya yönelik bir entry yazdım ve bunun şahsi algılanmaması gerektiğini ilgili entrynin editinde belirttim. sanırım meramı kişisel algıladınız veya farklı yorumladınız. bunun detayını bilmiyorum ve ilgilenmiyorum. ancak bunu kalabalıkta işlenmiş bir kabahat olarak gördüyseniz bir kez daha bunun tanımadığım şahsınıza yönelik bir itham olmadığını belirteyim. kısa süreli de olsa basit bir mevzudan dolayı huzursuzluk verdiysek affınızı da talep edeyim..
devamını gör...
güzel kız ismidir.

hey mısra, sen güzel misin? belki de erkek. bilemiyorum.
devamını gör...
iyi bir yazar olduğunu düşündüğüm kişi.

az önce yine sevdiğim bir başka yazarın nick altında yazdığı yorum ile birlikte anlaşmazlıkları uzatıp büyütmek yerine "yanıldım" diyerek sergilediği uzlaşmacı tavır da hoşuma gitti açıkçası. buralara böyle yazarlar lazım. kaos çıkarmak çok kolay. önemli olan sakinliği koruyabilmek.
devamını gör...
#1535662 ben bu diziyi izlerim, dizi zevkine hayran kaldığım ve bana daha çok dizi önerisi yapmasını istediğim yazar.
devamını gör...
son zamanlarda başlıklarda çok fazla karşılaştığım bir yazar. açıkçası tanımları da genellikle hoşuma gidiyor. kendisi hakkında pek bir fikrim yok ama yazdıklarını oldukça severek okuyorum.
devamını gör...
bizim yerimiz şimdiden belli. (bkz: kavga başlığında herkesi oylamak). *

#1542592 yok canım ben olmasın zaten kaos falan. hepimiz misler gibi yazalım minnoş sözlüğümüzde.
devamını gör...
öncelikle sevdiğim yazarlardan. yukarıdaki eleştiriyi anlamakla birlikte, yazarın paylaşımında o havayı sezmedim. belki paylaşımlarından kendisini az çok tanıdığım içindir.

başlık altı tanım giren yazarlarla ilgili maalesef aşağıda rencide edici tanımlar yapılabiliyor. hoş bir durum değildir. düzeltme eylemi yapılabilir ama bunun da belli bir üslupla olması gerekmektedir. ama sayın mısra’nın böyle bir niyet taşımadığını biliyorum.

son 2 gündür yaşadıklarının etkisinden bahsetmiş. sayın yazar, biz robot değiliz, insanız ve belli duygu durumlarımızın yazılarımıza yansıması çok normaldir. gergin olduğum günlerde yazılarım ister istemez gerginlik kokarken, mutlu olduğumda da mutluluk kokar. ben de iyi niyetli bir yazı yazdığımı düşünürken sonradan okuduğumda birini incitebilir diye düşünerek düzeltiyorum tanımımı. ama bazen farkında bile olmuyorum, çünkü kötü niyet taşımadığımı biliyorum ya, başkası olumsuz bir düşünceye kapılabileceğini düşünemiyorum bile.

sosyal medya, internet dünyasında maalesef bazı yanlış anlaşılmalarla karşılaşabiliyoruz ki gördüğüm kadarıyla buradaki herkes en az bir kere yaşamıştır bunu.

sizi severek okuyorum. nickaltınıza yorum girmek de bugüne kısmetmiş. sevgiler.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mısra (yazar)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim