beş kişilik nüfusu olan, teksaslı müzik grubu. sinestezik tipler ne demek istediğimi iyi anlayacaklardır; şarkılarında bir odun kokusu, şehirlerden çok çok uzaklaşılmış bir hikaye vardır. umut veren ve umut verdiği için de üzen şarkılar silsilesi.

bir ara istanbul'a sık sık gelip uzunlu kısalı programlar yapan grubu canlı dinlemek henüz mümkün olmadı ancak ölmeden önce yapılacaklar listesine eklemiş bulunuyorum.
devamını gör...
''birkaç iyi adam koşacakmış yıldızlara.''
devamını gör...
sade ve sadece mekaniklikten, yapay ve tutsak olandan, çizgileri kalınlardan, yerinden oynatılamayacak kadar büyük ağırlıklardan uzakta durmanın müziğini yapan grup.

sinestezi böyle bir şey olsa gerek; şarkıları ağaç ve deniz kokuyor.
devamını gör...
(bkz: the courage of others) albümü en beğendiğim parçalara sahip olan müzik grubu.
beğendiğim şarkılar için ise (bkz: acts of man)(bkz: core of nature)(bkz: small mountain)
devamını gör...
çok deli bi albüm yapmışlar. şahsen en beğendim albümleri oldu.. uzun zaman sonra ilk kez neredeyse tüm şarkılarını beğendiğim bi albümle karşı karşıyayım.. elim ayağım titriyür..
buradan
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim