amerikalı buz patenci. partneri charlie white ile birlikte buz dansında yarışmaktadır. çift 2014 olimpiyat şampiyonu, 2011 ve 2013 dünya şampiyonu, 2009 grand prix finali şampiyonu, 2009 dört kıta şampiyonu, 2009 abd ulusal şampiyonudur. davis ve white 1997 yılında birlikte kaymaya başlamıştır ve şu anda abd'de en uzun süredir birlikte olan dans takımı onlardır. 2006 nhk trophy'de çiftin tüm teknik elemanları 4. seviyeden (en üst düzey) değerlendirilmiş ve çift tarihte bunu başaran ilk buz dansı takımı olmuştur.

2009–2010 grand prix finalinde kazandıkları altın madalya abd'nin ilk grand prix finali şampiyonluğudur. 2011 dünya artistik patinaj şampiyonasında altın madalyayı kazanan davis ve white, tarihte buz dansında abd'ye ilk dünya şampiyonluğunu getiren takımdır.

mart 2013 itibarıyla davis & white, ısu dünya sıralamasında ilk sırada yer almaktadır.

kaynak.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"merly davis" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim