milyonlarca türk evladı aşı sırası beklerken , inşaallah, maşaallah seslerinin kuru gürültüsünde hangi sıfatla aşı olduğunu merak ettiğimiz olaydır.

gökçek tweeti
devamını gör...
hiç şaşırmadık .
devamını gör...
tweet'in altındaki yorumları görünce şu yaşadıklarımız bize müstehak diye düşünmeden edemiyorum. saksafon timi iş başında resmen. kolay gelsin hayırlı işer.
devamını gör...
şişirilmiş twitter hesabı ile trollere etkileşim kasan birisinin aşı olmasıdır. yanındaki özel kalemden falan bir bağımsız sokağa çıkıp gezsin bakalım kaç kişi tanıyıp, adamdan sayacak? devleti iliğine kadar sömürmüş birisi sırasını bekleyip aşı olamamış mı?
devamını gör...
halkı yok sayıp, her türlü melanetin açık açık yapıldığı bir ülke olduk nihayet.
gerçekten hangi sıraya girdin, hangi vasıfla aşı yapıldı bu beyefendiye ?

yetkililerinin açıklaması gereken durum...

edit: melih gökçek 85 yaşındaki kayınvalidesiyle birlikte yaşadığından, ona bakmak durumu olduğundan, bu kişilerin aşı hakkı varmış, sayın yazarlar.
devamını gör...
bu arkadaştan sonra sıra her gün sahibi oldukları beyaz tv'ye çıkan oğluna da gelirse şaşırmam.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"melih gökçek'in devlet büyüğü imtiyazıyla aşı olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim