masterchef 2020 nin şampiyonluk adayları.

uyuz olmama rağmen, diğeri biraz düz tip olduğu için barbaros diyorum.
devamını gör...
barbaros'un daha anadolu, serhat'ın daha avrupai kaldığı kıyas. bana kalsa emir kazansın isterim. daha sanatsal tabaklar çıkarıyor. serhat, antipatik duruşun beni benden alıyor. umarım o hep söylediğin gibi "basit bir şekilde" kaybedersin. hem de finalde.
devamını gör...
masterchef yarışmasının potansiyel iki şampiyon adayını karşılaştıran başlıktır.
ben serhat adlı arkadaşı daha çok seviyorum sebebi ise şu çok kolay şekilde şampiyon olucam bu lafı soğukkanlı bir şekilde söylemek ve pratiğe dökmeye yaklaşmak bile büyük iş.
bakalım ne olacak merak ediyorum.
devamını gör...
pek izlememiş olsam da barbarosu desteklediğim versus.
daha az polemiğe giriyor, daha çalışkan.
devamını gör...
barbaros yahut serhat, ikisi de iyi ancak barbaros'ta ayrı bir enerji var. serhat sakin, işine bakıyor.
devamını gör...
finalist oldular.
devamını gör...
bazen bana kurgu gelen yarışmadir.
devamını gör...
ikisi de tehlikeli adamlardır. barbaros da tam bir psikopat seri katil tipi var. eee serhat desen la casa de papel dizisindeki profesör gibi adam deli gibi plan program peşinde. açıkçası ivana sert gibi türkçesi olan danilo şefinde, öksürse ve boğazındaki balgamı çıkarsa rahatlayacak olan somer şefinde, çakma mafya babası mehmet şefinde işi zor.ilk defa bir masterchef yarışmasında kim kazanırsa kazansın halk sevinecek, çünkü iki adamda zehir gibi çok iyiler.
devamını gör...
karnabahar reis.

az önce italyan a(ğ)bi kendisine “serhat önceki hayatında karnabahardın,” gibi bir şey dedi. `:swh` o kadar çok karnabahar kullandı adam yaa.

o değil de bu adam karnabaharla
birinci olursa üzülürüm.
devamını gör...
ikisi de iyi yarışmacı. çalışkan, farklı, kaliteli insanlar... yolları açık olsun.
devamını gör...
barbaros’un tabağı bir tek bana mı sade geldi anlamadım. serhat hayvan gibi tabak yapmış, barbaros düz bir tasarım yapmış sadece. zannedersem süreden dolayı bir sıkıntı oldu. yarışmayı satmış olma ihtimali de var.
devamını gör...
tabaklara bakınca serhat alır gibi.
devamını gör...
acun, kimi istemişse o seçilecektir. 3 tane gocaman şef, bir ton tabak konsepti, lezzet aroması filan hikaye. anladın mı? tamam şef.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"masterchef barbaros vs serhat" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim