istanbul'da bulunan marmara üniversitesi'ne bağlı olarak kurulan hukuk fakültesidir. 1982 tarihinde türkiye'deki dördüncü hukuk fakültesi olarak öğretime başladı. devlet üniversiteleri arasında, 2010-2011 ösys taban puanlarına göre, en yüksek puanla öğrenci alan 5. hukuk fakültesidir.fakültenin dekanı prof. dr. serap helvacı'dır.2019-2020 eğitim öğretim yolu itibarıyla marmara üniversitesi göztepe kampüsüne taşınmıştır. barolar birliğinin yaptığı sıralamaya göre türkiye’deki en iyi 3. hukuk fakültesidir.
devamını gör...
türkiye'nin en iyi hukuk fakültelerinden birisidir. çok kaliteli akademisyenlerden oluşan bir eğitim kadrosu vardır. türkiye'de nitelikli eğitim veren nadir kurumlardandır.
devamını gör...
türkiye'nin en iyi hukuk fakültelerinden olduğu doğrudur ve okumak, kazanmaktan çok daha zordur. tamamen sağlıklı olan gözlerim, ikinci yılda 1.75 numaralı gözlükle ancak görebilir duruma geldi. mezun olunca sanırım kavanoz dibi gözlüğe geçeceğiz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"marmara üniversitesi hukuk fakültesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim