#araştırma-inceleme

öne çıkanlar | diğer yorumlar

eser derken iki kere dahi düşünmeye gerek olmayan, kitap demeye gerek dahi olmayan, ingiliz mi6 ve suudi rabıtası ortak yapımı türkiye cumhuriyeti karşıtı propaganda ürünü bir cisim. rahmetli uğur mumcu bu kitabı çıkaran ismi lazım değil türk düşmanı ve vatan haini şahsın suudi rabıta örgütü parasıyla, ingiliz istihbaratı mi6'nın propaganda faaliyetlerinden biri olarak bu tarz yayınları bastırıp, türkiye'deki yabancı istihbarat bağlantıları artık açık açık bilinen islamcı sivil toplum kuruluşları aracılığıyla dağıttığını ispatlamıştı. o nedenle bu cisme eser demek gerçek bilgi değeri olan eserlere ağır hakaret olur. en önemlisi de milli mücadelede savaşarak hayatını feda edip, zar zor bağımsız bir ülke kurmuş olan dedelerimize büyük ihanet olur.
devamını gör...
controversial başlık atarak kapağı çekici hale getirmeye çalışmış, sperm israfının kitabıdır. kitap bittiğinde lozan hezimettir farkındalığı yaşayanlar varmış*. bu herifin bütün kitaplarının toplatılmasını istiyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"lozan zafer mi hezimet mi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim