az önce youtube'ta takipçilerime canlı aerobik dersleri verirken aklıma gelen düşünce. birdenbire aklıma şimşek gibi hücum eden bu aydınlanma karşısında yayını kapatıp instagram'a girdim.

kullanıcı adı kısmına "leonardodavinci,, leodavinci,, davincileo,, leovinci,,vs." gibi isimler deneyerek araştırdım bu ünlü ressamı. ancak fake hesaplar vardı, bu üstat ressamın resimlerini paylaşan tonla ıvır zıvır hayran hesapları işte...

reddit, 4chan, ekşisözlük, memurlar. net, twitter gibi ünlü siteleri de stalkladım ancak yok kardeşim yok...

bir sonraki adım olarak internet archive sitesine gittim. bilenler bilir bu sitede web sitesi sayfalarının eski hallerini görebiliyorsunuz kronolojik olarak, bilmeyenler öğrenmiş oldu. çok faydalı bir sitedir.

neyse buraya girdim ancak 1503 yılına bakamadığımız için web sitelerinden pek bir şey bulamadım.

en son çare olarak en tehlikeli yola başvurdum. artık hedefime ya yaklaşmıştım, ya da araştırmacı gazeteci olarak bu acı gerçeği halkımıza açıklamak zorundaydım.

deep web'e girdim dostlar...

internetin en derin katmanlarında, cia, fbi gibi bilumum kimselerin ulaşabileceği top secret belgeleri bile taradım ancak leonardo da vinci'nin mona lisa ile alakalı ressamın attığı herhangi bir instagram postuna denk gelmedim. internetin hiçbir yerinde yok anlayacağınız.

bu acı gerçek beni ziyadesiyle üzdü. zaten duygusal dönemimdeyim sözlük... gerçekten mutlu bir günüm olmayacak mı bilmiyorum. nefret ediyorum bu durumlardann.....
devamını gör...
yazık yıl olmuştur 2021 nasıl atmamış. bir de saçı sakalı kesse iyi olur,yazın hemen.
devamını gör...
acaba saygıdeğer leonardo instagram'ın olduğu bir dünyada "mona lisa"yı çizebilen leonardo olur muydu yoksa instagram vb. uygulamaların yarattığı 'onda var bende de olsun' düşüncesiyle hareket ederek 'leonardo' olmaktan çıkıp 'sıradan insanlar' arasında hünerlerinden bihaber göçüp gider miydi? ben instagram vb. şeylerin olduğu bir dünyadan ne leonardo'nun ne de 'mona lisa'nın çıkabileceğine inanmıyorum.
devamını gör...
mona lisa ile karşılıklı white chocolate mocha tüketmemiş olduğu gerçeğiyle kapışan unbelievable hadise.

nasıl durabildin nasıl ?!
devamını gör...
çok iyi başlık! aklıma yazacak espri gelmedi. ama yine de başlığı uplamak istedim. kaliteli mizah!
devamını gör...
resim sanatından bahsederken çizmek fiilini kullanmak ancak ilkokul üç seviyesinde normal karşılanabilir. bunu diyenin leonardo da vinci yazabilmiş olması da ayrı mucize. troll'ün cahili de hiç çekilmiyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"leonardo da vinci'nin mona lisa'yı çizdikten sonra instagram'a post atmamış olduğu gerçeği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim