stoper pozisyonunda oynayan, 1987 doğumlu italyan milli futbolcudur. uzun yıllar juventus'ta forma giymiştir.
devamını gör...
çok kaliteli bir stoper olduğunu düşündüğün futbolcudur.
devamını gör...
merih ile çok iyi bir tandem oluşturan stoperdir.
devamını gör...
(bkz: 11 temmuz 2021 italya ingiltere maçı) final maçında italya adına attığı golle skoru 1-1'e getirmiş oyuncudur.
devamını gör...
hocam kırmızı kart görmek nedir ya yaktın bizim iddaa kuponunu hiç yakıştıramadım sana. koskoca bonucci kırmızı kart görmemeliydi.
devamını gör...
fenerbahçe'nin yeni stoperi. camiamıza hayırlı olsun.
devamını gör...
defansıyla ünlü italyanların bir döneme damga vuran kemik taşlarından biri. nerede duracağını, ne zaman hamle yapacağını bilmesi, tecrübesi, çoğu rakip için karşısında onu görmesi bile yeterli olabilir bu ligde.

kendine iyi bakmışsa ki bu adamlar profesyonel muhtemelen bakmıştır, hâlâ iş yapar. union berlin'de hiç izlemediğim için son zamanlardaki formuna bişey diyemiyorum ama juventus'un milan'dan geri alırken 35 milyon euro verdiği adamı union'a bedelsiz vermesi biraz düşündürücü.
devamını gör...
italyan defans. tecrübe abidesi. juventus ve milan gibi iki büyük kulübün temel taşını oluşturmuş bir oyuncu. gerektiğinde sert olabilen fakat hiçbir zaman oyun disiplininden kopmayan birisi. bu transferin yaşına laf edenlerin de daha geçen yaz ağızları sulana sulana 38'lik ramos transferini beklediklerini unutmamak lazım. her yönüyle iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. fenerbahçemize hayırlı olsun
devamını gör...
18:30'da sabiha gökçen'de olacak fenerbahçemizin yeni savunma bakanı.
edit: açıklama geldi.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
büyük oyuncu umarım oyunu da büyük olur ve faydalı olur.
devamını gör...
resmi olarak açıklanan general stoper. yaşı sorun değildir bu lig için tecrübesi yeter de artar.
devamını gör...
eski bir futboncu. evet.
devamını gör...
fm’de bile kafanız rahat olsun istiyorsanız bu tür adamları alıp defansa koyarsınız. çünkü adı yeter.
çok büyük isim, çok güzel transfer. tebrikler..

not: harry kewell.
devamını gör...
bu sezon belli ki union berlin'de mutlu değil. neden o takıma transfer oldu bilinmez. yarı sezonda toplam 10 maça çıkmış. form durumu da çok iyi değil muhtemelen.

ama bir önceki sezon juventus ile şampiyonlar ligi dahil 26 maça çıkmış. yani iyi bir sezon geçirip almanya'ya transfer olmuş. ya mental ya da fiziksel problemi var gibi. ya da kulübü sevmedi belki de. çünkü istikrar abidesi bir adamın bir anda bu kadar düşmesi normal değil. altında mutlaka form dışında nedenler vardır.

kariyerini ise hiç konuşmaya gerek yok. sadece milli takım ile 121 maça çıkmış. yanlış olmasın italya milli takımı. mourinho'nun dediği gibi, harvard'da savunma ile ilgili ders verebilecek donanımda bir oyuncu!

kağıt üzerinde çok iyi transfer. umarım buraları sever ve başarılı olur. juventus'da yaptıklarının yarısını yaparsa, bu tribün onun adını dağa taşa yazar!
devamını gör...
rahat 8 kırmızı yer :) bu arkadaşın ayarı bozuk, saray hakemleri de zırt pırt kırmızıyı basar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"leonardo bonucci" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim