benimdir. şimdi gidip mafyacılık oynayabilirsiniz...
devamını gör...
net benimdir yıllarca yayınlandı ama çok şükür 1 bölüm dahi izlememiş olsam bile kısa videoların önüme düşmesiyle az çok ne kadar mantıklı dizi olduğunu anladım. rajon kesmiyoruz kafa kesiyorum repliğinin olduğu bir dizi ne kadar mantıklı olabilir ya.
devamını gör...
kurtlar vadisine saçma diyen tiptir. ben şahsen seviyorum. sonuç olarak bunu bir dizi olarak değerlendirmek lazım.

şiddet dediğimiz mevzu her türlü filmde dizide vardır. bugün game of thrones dizisinde olan şiddete şak şak yapıp kurtlar vadisinde olan şiddete bööö diyemem.
türk televizyonları için dönüm noktası olan bir dizidir.

haa bu dizileri filmleri izleyip şiddete özenen kafalar varsa eğer onlara ben (bkz: şöyle koyayım böyle koyayım)
devamını gör...
yani şimdi kimseye bir şey demek istemiyorum ama ne yersen osun. izleyici kitlesinin geneline bakılınca bile kaçılması gereken bir dizi bana göre. bir bölümünü dahi izlemedim.
devamını gör...
dünya tarihinin en iyi dizisi mi?

at *okundan sert görünmeye çalışan tipler, falan filan. reklam fragmanlarına bile dayanamam. adam ikinci kattan atlıyor falan ayaklar açık sağ el yere basıyor, sol elde dabança. sıkıyorlar sıkıyorlar adamı vuramıyorlar, adam hepsini böyle ortada şeyini gere gere vuruyor. vışşşş. arabalarsan kurşun sekiyor ama boyaları bile çizilmiyor.

cahil dizisi. bir de "gündemdeki olayları işliyor" falan diyen tipler var.
devamını gör...
konusunu sevmeyen tiptir.
(ben de saçma buluyorum fakat inanır mısınız eski sevgilimle tanışma hikayem kurtlar vadisi sayesindeydi)
devamını gör...
sevdiği şeyi futursuzca yüceltme isteği.
devamını gör...
hiç izlemedim. oradan buradan gördüğüm kadarıyla en saçma yeri boşrolünü eciş bücüş bir insanın oynaması, yani o role kalıplı bir adam olmalıydı, ve bu kişinin kendini çok kasması.
devamını gör...
seni hiç alakadar etmeyecek tiptir.
devamını gör...
kurtlar vadisi dünya tarihinin en iyi dizisiymiş. peki bundan dünyanın haberi var mı? bana göre türkiye tarihinin bile en iyi dizisi değil kurtlarvadisi. ha senaryo olarak baya sağlam bir dizidir orası ayrı konu. ama dünya tarihinin en iyisi falan komik iddialar.
devamını gör...
bana sacma gelen bir tarafi var. aslan akbey kardesinin intikamina soyunup plan yapiyor.bu tamam. cocugu kacirip 30 yil takip edip karahanlinin karsina cikariyor bu da tamam.

bu kadar detayli plan yapan adam polati kendi mahallesine bakan kabadayinin yegeni olarak neden "alem'e" soksun.

emmi evet mantikli ama riskli de bir yer. mesela kumarhane baskininda onlar aslinda öldü. dizi oldugu icin omzumdan falan yaralandilar.

gercek bir planda elif'e duydugu ask buyuk risk. poligon sahnesinde elif'in fotografina 1 sarjor mermi attiriyor aslan bey. yani o da biliyor.

testerenin adami elif'e silah dayadiginda yine öldüler aslinda. polat türk ruletinde bile daha sansliydi ama elinde silah olan normal zekada bir adam polati vururdu. belki elifi vurmazdi ama polat evi bastiktan sonra can pazari.
devamını gör...
kurtlar vadisi sacmadir. ya aga seviyor olabilirsin. ben sana bir sey demiyorum sen bana niye salliyorsun. zaten dizi izlemeyi fazla sevmiyorum üstüne bir de türk dizisi olunca çekilmez bir hal aliyor. breaking bad, narcos, sherlock gibi diziler yaptiniz da biz mi izlemedik?
devamını gör...
genclerin ruhunu kirleten diziye saçma demek ne guzel bir davranistir öyle tebrik edeceğim insan tipi aydınlık yüzlü insan.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kurtlar vadisi'ne saçma diyen tip" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim