internetten fazla video izlemenin sonucu olan bir fetiştir.
video tüketiminin azalması gerektiğine işaret eder.
devamını gör...
jartiyer tercih edilerek hiç yirtmaya gerek yoktur.
devamını gör...
yıl 2021, insanlık hâlâ böyle ilkel şeylerden haz alabiliyor. çok ilkeliz çok.
devamını gör...
kökeni babaanne ve anneannelerin altın bileziklerini saklamak için ten çorapları yırtıp kollarına geçirmesi ile başlayan gelenekimsi bağımlılık. bunlarda onların torunları işte.
devamını gör...
(bkz: feridun abi daha erken ama) dediğim başlıktır.
devamını gör...
naylon çorabı parmak hizasından yırttığınızda ortaya çıkan şey beyaz tenli ve ojeli bir mücevherdir. dünya üzerinde görüp görülebilecek en güzel, en haz verici birkaç andan da birisidir.
devamını gör...
zengin adam fetişidir. gariban adam kıyamaz.

o çorabı düşünür. ulan kim bilir kaç para der.

yani garibansanız fetişiniz bile olamıyor. allahım bu dünyayı yok et.
devamını gör...
kardeşim siz ne tür bir manyaksınız. hani tayt falan anlarım da çorabı da yırtmazsın, hayır bi de külotlu çorap. benim yırtarken aklıma soyguncu falan gelir heralde.
devamını gör...
ilginç fetiş.

o çorap öyle bir şey ki kendi çabasıyla yırtılabiliyor durduk yerde.

siz onunla zaman kaybetmeyin. gömlek, etek falan yırtın. o da arada yırtılır zaten.
devamını gör...
geç oldu yat istersen feridun abi.
devamını gör...
ülkede fanteziler bile dolara endekslendiği için bu aralar yapılmaması çiftlerin hayrına olacak eylem. yani en iyi ihtimalle baştan anlaşılıp eski püskü olanın giyilip öyle icra edilmesi ve aksiyondan sonra dikilip bir sonraki kullanıma hazır hale getirilmesi tavsiye olunur.
devamını gör...
enflasyon ve kur bu kadar yüksekken mümkünse kimse yırtmalı kırmalı parçalamalı hatta maddi olarak zarara uğratan hiçbir fetişe ve fanteziye girişmemeli bence

sonra aç kalırsınız. ulan fanteziyi bile zenginler yapar oldu artık. milyonlarca yıldır sevişen insan ırkı külotlu çorabın fiyatına göre hareket edecek duruma düştü...
devamını gör...
bir de kalitelisine denk gelirsen sevişmeyi bırakıp çoraba yoğunlaşabilirsin. o yüzden kendini rezil etmeye gerek yok.
devamını gör...
en hayran olduğum seks nesnesidir. harika bacaklar, memeler ve meme çatalını allah yaratmış olabilir. lakin muhteşem çoraplar ve sütyenleri de insanlar yarattı.

bu durumumu fetişizm sanıyordum. konuyu bir doktor arkadaşıma açmıştım. o da "kilotlu çorap giymeyen kadınlarla sevişemiyor musun" diye sordu. allahına kadar sevişebiliyorum. niye sevişemiyim ki? iş bu halde fetiş falan değilmişim.

olayın gidişatını öyle bir kurdum ki seks hikayesi gibi oldu lann! kendimden tiksindim yemin ederim. bir an için doktor arkadaşımla sevişeceğim zannetiniz di mi? dur bi düşüneyim. yok hayır olmadı öyle bir şey. walaa olmadı ya.
devamını gör...
en ucuz külotlu çorap 36 tl
saçıydı makyajıydı o gecenin bir kadına gelişi kafan bin - bin beşyüz lira
geliriniz iyiyse yırtın beyler
fanteziler yüksek ama tl nin değeri düşük
devamını gör...
normal sözlük'ün seks tanrıları yine iş üstünde.
kaldırın gölgesinde rakı içelim bir gün.
devamını gör...
şimdi şuradan bir tane sözlük kadını "içinizden birisi ile külotlu çorap ile seviseceğim" dese külotlu çorabın üzerinden girmeye çalışacak olan yazarlar şakalar,komiklikler yapmakta. karşı tarafında rızası varsa güzel bir eylemdir. heyecan verir,adrenalin pompalar her iki tarafa da. bir iki kez yapmışlığımız var. deneyin,denettirin.
devamını gör...
durduk yere akışa getirilen başlık. allah moderasyondan razı olsun içimizi hoş ediyorlar. hangi modun fantezisi bilmek istiyorum. kim canlandırdı?
devamını gör...
çetrefilli işler.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"külotlu çorap yırtma fetişi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim