şiddete tamamen karşıyım ama bu insanı katil eder.
devamını gör...
lise sona kadar aynı sınıfta okuduğum bir buçuk yaş küçük kardeşimle yaşadığım durum.
kötü notum benden önce eve giderdi.
devamını gör...
abimin tişörtlerini çalıyorum.
devamını gör...
evin en küçüğü üniversite sınavına hazırlanıyor bir kac senedir. evde infial durumlar var. bitmeyen bir ohal. herkes, kendini onun deneme saatlerine göre ayarlıyor.

sayın aile bireylerim, ben üniversite sınavına hazırlanırken ailecek bu kadar modern değildik lütfen. hha bir de, bu durumu tüm sülalenin sahiplenmiş olması var. teyzemle annemin konuşmalarına şahit oldum, teyzem anneme :
-"netlerimiz nasıl" diyordu.

hiç unutmam üniversite sınavına gireceğim hafta sonu, canım ailem piknik yapmaya karar vermişti. sabah arabayı piknik malzemeleri ile yükleyip beni öyle sınava bıraktılar. tüm sınav acaba etler bitmiş midir diye düşünmüştüm.

şuan odasında ve bangır bangır " yüreğinden yaralı" dinliyor. canım aileme müstehak olduğunu düşünüyorum. hecdek küçük kardeş terörüne dur de.
devamını gör...
bir keresinde çok sevdiğim bir tişörtümü istemişti günü birlik giyebileceğini söyledim. gözlerini devirerek bana öyle bir baktı ki şehzade falan olsam beni kesin boğdururdu bu.
devamını gör...
iyi hoş, küçük diye iş filan yaptırılıyor ama gerçekten terör estiriyorlar bazen.
devamını gör...
tam olarak şöyle bişidir;
www.instagram.com/p/Crf_q-q...

bizzatihi ben de yaşadım şu videodaki şeylerin bir çoğunu.
devamını gör...
benim kardeşim meleknis o zaman.
devamını gör...
başlık "küçük kardeşin bir lütuf olması" "küçük kardeşlerin melek gibi olması" tarzında bir başlık olacakmış da açan yazarın o an dikkati dağılmış galiba. terör merör yazmış hiç alakası yok.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"küçük kardeş terörü" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim