p3'ten atanmayı bekleyenler için önündeki sınav. yaklaşık 19 ay kalmıştır. atanmak isteyenler şimdiden ders çalışmaya başlasa iyi olur.
devamını gör...
corona virüsün bile gireceği sınavdır.
devamını gör...
pdf atabilecek olan var mıdır kiiii.
allahını seven pdf atsın.
devamını gör...
dostlar tarih öğretmenliği mezunuyum . bu sene sınava girmeyi düşünüyorum. bana kaynak kitaplar ve plan program hakkında yardım edebilir misiniz? özelden yarım ederseniz çok mutlu olurum. daha kafam almıyor ...
devamını gör...
dersaneye gitmeden kazanılabilir mi hangi hocalardan ve hangi kaynaklardan çalışmak gerek bilen varsa özelden yazabilir mi?
devamını gör...
eğer akapeli veya mehapeli bir yandaş değilseniz ve buna rağmen “girerim be kazanırım” diyorsanız siz de kendi çapınızda bir (bkz: don kişot)sunuz

formalite icabı yapılan sınav.
devamını gör...
torpil dönüyo yiaaa asla kazanamazsınnn diyip sınava hazırlanan insanların moralinin bozulmaması gerektiği kanısındayım. yakınımda çalışan aynı sırayı paylaştığımız arkadaşım dershanesiz özel derssiz okulla aynı anda çalışarak 120. oldu. sayısız örnek verebilirim. bu sınav zeka sınavı değil çalışma sınavıdır. çok çalışan, çok sabreden ve psikolojik sağlamlığı yüksek olan kişiler başarılı olacaktır. başarılı olamayanlar da olacaktır ben de başarısızlığı tattım fakat pes etmemek gerek. söylediklerimin hepsi yeni çalışacaklar için. zaten %100'ünü verip çalışan ve ne yazık ki istediği başarıyı alamayanlar, sınava hazırlanmaya gücü kalmayanlar ise farklı alanlara yönelebilir elbette. dilerim kpss'de alamadıkları emeklerinin karşılığını farklı yollarda alırlar.
devamını gör...
çalışıp kazansam bile sonucunda atanamayacağım sınav.

kadro yok çünkü.
devamını gör...
ramazan yetkin ve bayram meral'i öneririm.
devamını gör...
+90 almam gereken kamu personeli seçme sınavı. yavaş yavaş başladık bakalım, umarım sonu iyi olur.
devamını gör...
ke pe se se diye okusam gönül, ka pe se se desem tdk(te de ke) razı değil...
devamını gör...
an itibari ile kendisinden soğduğum ve 1. gelmenin bile ekmek tutmaya yetmediği çoktan seçmeli yıkım.
devamını gör...
görünce artık benim için hiç bir anlamı olmayan sınav. umut taciri olan sınavdır. eğitim , fen edebiyat, fakülteleri on yıllığına kapatılsın. halihazırda ki fabrika gibi seri üretime geçen üniversite bölümleri okumak yerine meslek edinsin gençler. bu düzen sizi üzer diyeyim .
devamını gör...
çalışmayı bıraktım. öğretmenlik hayali filan da kurmuyorum. önceden olsa umudum filan olurdu ama bu ülkeye dair gerçekçiyim ve gerçekçiliğim de umudun olmadığını söylüyor.
kazanamayacağımdan da değil. doğru gereklilikleri yerine getirirsem pekala kazanabilirim. kazandım da diyelim, peki ya sonra? dayak yiyen, öldürülen bir sürü doktor, hemşire var. tesadüf mü? değil. tesadüf derseniz ve gerçekleri görmezden gelirseniz bu değirmene su taşırsınız.
bu ülkenin kültürü bu insanları var ediyor. irfan filan da bilmiyorum. görmüyorum da. kimse bana 21. yüyzılda eski güzellemesi yapamaz. güzel olduğunu da yaşamadığınız sadece savunmanız gereken değerler olduğu için savunuyorsunuz. fenerbahçe'yi galatasaray'a karşı, ortadoğu'yu, batıya karşı savunduğunuz gibi.
devamını gör...
bu sınava ben de gireceğim amma velakin daha tam moda giremedim. ve ders çalışmaktan nefret ederim.
devamını gör...
bir türlü istediğim gibi çalışamadığım sınav. not tutmadan çalışamayan biri olarak yazmaktan sıkıldım, test çözmekten sıkıldım. son düzlüğe girdikçe bıkkınlıkta artıyor. kendimi zorluyorum ders çalışmaya ama çok zor. bir an önce ne olacaksa olsun modundayım. girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim. umarım herkes emeğinin karşılığını alır.
devamını gör...
önlisans için kaynak tavsiyesine açık olduğum sınav. halihazırda çalıştığı kaynaktan ya da önceki sınav için kullandığı kaynaktan memnun olup öneri verebilecek bir yazar var ise ne de güzel olur.
devamını gör...
bugün başvurular için son gün. başvuracaklar unutmasın diye hatırlatayım.

ekleme: kpss lisans- eğitim bilimleri ve öabt için son gün.
devamını gör...
giriş yerlerinin bugün açıklanması beklenen sınav.

edit:açıklandı
devamını gör...
şubat ataması sağlam olcağı için. iyi çalışın. kaybetmeyin motivasyonunuzu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kpss 2022" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim