(bkz: kız düşürmek için yapılmayanın kalmaması) vizyonsuzluktur, boş olmaktır. net
devamını gör...
toplu taşımada kitap okuyan birisi olarak “nerede buna düşen kızlar” diye sorduğum başlıktır.

varsa söyleyin yerini, gideyim orada okuyayım*
devamını gör...
yani bu durumda kız nasıl düşebilir ki?
yanına gidip
'merhaba ne güzel kitap okuyorsun'
bu şekilde kız düşmez, neyse düşürmeye çalışan arkadaşlar varsa en azından bu sayede kitap okuyorsunuz.
devamını gör...
sizin gibi aklı çükünde olmayan insandır. oğlum nasıl bir yokluk sizinkisi? siz yaptığınız her şeyi "kız düşürmek" için yaptığınızdan dolayı hepimizi öyle mi sanıyonuz?
devamını gör...
benim aklıma maalesef "terlikli keko" olarak anılan izmirli garibim ali uçar abimizin haberini getiren başlıktır. insanlık dersi nedir buyrun öğrenin...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

detaylı anlatım için tıklayın.

sosyal medyadan aldigi etkileşimleri teşhircilikle artirmak isteyen bir "mal"ın, metroda kitap okuyan, kimseye zararı olmayan ali uçar'ı gizlice fotoğraflayıp facebook'a aşağılayıcı bir notla yuklemesi olayı... unutamıyorum ulan. ali uçar abimizin facebook'tan verdiği cevabı unutamıyorum işte:


''arkadaşlar fotoğraftaki kişi benim ve hiç utanmıyorum karşımda oturan kızın namusuna bakmadığım için... evet ben cebi çok zengin bir insan değilim hatta ilkokul 6. sınıf terkim, annem babam ayrı toplumun huzurunu kaçıran soytarı olamadım utanıyorum... çalmıyorum çalışarak para kazanıyor param yettiğince kitap almaya kütüphaneye gitmeye çalışıyorum çok utanç duyuyorum böyle bir insan olduğum için... elbisem kirli terliğim bindiğim metroya uygun değil işte zihnimi kirletemiyorum utanıyorum... ama her ne olursa olsun bana kitaplar böyle olmayı öğretti insan olmayı hayvanlaşıp çevremi kirletmiyorum üzgünüm utanıyorum..."
ali uçar


edit: imla
devamını gör...
düşürüyordur.
devamını gör...
hayat bir romantik komedi filmi olsaydı belki işe yarardı.
devamını gör...
ben bir kere kitap seçimi sebebiyle düşmüştüm ne yalan söyliyeyim. öyle inceden bir göz gezdirmiştim falan. kendisi de farkedince gel beraber okuyalım minvalinde salak bi teklifte bulunmuştu. düştüğüm gibi kalktım tabi*. hayır üzerine konuşalım de bir şey de beraber okumak nedir? taktik yetersiz arkadaşlar gerisine çalışın, geliştirin kendinizi biraz rica ediyorum.
devamını gör...
okumasından ziyade ne okuduğuna düşüyoruz
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
şahincilerin müziği yanından geçerken bağırtmasıyla ölümüne kapışır..
devamını gör...
benim bu, tam 10 yıldır aynı kitapla yapıyorum hem de.* kırmızı ya da mor fuları da takıyorum boynuma sonrası tam bir seks cehennemi.
devamını gör...
niyet okuma işi kötüdür. yapmayın, yapanları uyarın. bir de kişi karşıdakinin niyetini tahmin ederken tecrübelerinden faydalanabileceği gibi kendinin yapacağı davranıştan da yola çıkabilir. kısacası o sizin o davranışı yapma sebebinizdir ve siz de karşınızdaki insanın aynı sebeple davranışı yaptığını düşünürsünüz*.
devamını gör...
salak gibi sınava çalışmadığım için, elimde bir tomar ders notuyla biniyordum, sayılır mı?
devamını gör...
o anlarda kızlar: düşür beni, düşür lütfeeeeeen! dostoyevski okuyor ya beni düşür beniiii ohhh beni düşüüüüüür!
devamını gör...
metro kullandığım dönemde sadece karikatür dergileri okurdum. onlarda da aşırı kahkaha atmamdan sebep tavlama ve avlama işi başlamadan biterdi. bir dönem de malum s*ktir et kitabını okuyordum onda da aynı şekilde devam ederdi.

sansür koymadım kitabın kapağında yazan şekli o.

aforizma kasamıyorum tarzım değil.
devamını gör...
bu konuda arkadaşlara dünya atlası almalarını önerebilirim. onlar ortalama bir kitaptan daha büyük olurlar. yani kızı düşürmenizde size yardımcı olur. cep kitabı ile kız düşürmek çok zor olsa gerek. atlası tuttun mu koyacaksın kızın ayak ile diz kapağı arasına bak bakalım nasıl düşüyor.
devamını gör...
illa kız düşürmek için olmayan eylem. bu eylemi bu fesatlığa yormak da yani...
devamını gör...
başlığı açan kafadaki insanlar yedi yirmi dört kız düşürmeye kafa yordukları için herhangi bir erkeğin herhangi bir davranışını da buna yoruyor olmaları normal
devamını gör...
laf atıp huzur bozmayandır. bu sebeple kendi halinde takılmasında sorun yoktur. etkilenen varsa bu da onun bileceği iştir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kız düşürmek için metroda kitap okuyan tip" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim