asla vazgeçemeyeceğim bir alışkanlık. beğendiğim okumak istediğim kitap hiç bitmiyor.
devamını gör...
(bkz: kitap satın alma hastalığı)
devamını gör...
kitaplığımda okunmayı bekleyen yirmiye yakın kitap var. ama ben alacağım yeni kitapların listelerini yapıyorum.
devamını gör...
biriktirme veya istiflemeye evrilebilir. kontrollü almakta fayda var. belki giyerim diye alınan kıyafetler gibi belki okurum diye alınan kitaplarda pek okunmuyor çünkü. genelde okumak istediğim 3-5 kitabı aynı anda alır, onları okumadan yenilerini almamaya gayret gösteririm. hediye gelenlerde birikirse onlar bitene kadar almam ama alınacaklar listesine sık sık yeni kitaplar eklerim. tekrar okurum dediklerimi kitaplığıma, bir daha okumam dediklerimi okuması için başkalarına hediye ederim. sevdiğim kitaplarımı asla vermem ama, onlar benim vazgeçemediğim bebeklerim.
devamını gör...
asla vazgeçemeyeceğim bir alışkanlık.
devamını gör...
iflah olamadığım aliskanligim:)
alınca mutlu oluyorum, sanki kitaba dokununca içindeki tüm bilgiler difuzyonla zihnime dağılıyor, yayiliyor ve ruhumu bir mutluluk kaplıyor:)
bir ara kindle alınca bu bağımlılığıma kısa süreli geçici ket vurmayi başardığını itiraf etmeliyim.
lakin uzun surmedi:)
devamını gör...
bunu kırmak için aylardır kitap almıyorum. önceden stokladıklarımı bitirmek hedefim. aksi gibi de kitapçım indirim üzerine indirim yapıyor.
devamını gör...
internet sayesinde artık bitmiş olan alışkanlıktır. millet şimdi kitaba para vermek yerine internetten indirip öyle okuyor. çok şerefsiz bi dönemdeyiz şu an, acı ama gerçek.
devamını gör...
dayanamıyorum. alıyorum , alıyorum. hani elimdekilerin hepsini okuyup alsam sorun yok ama alıp istif yapıyorum , zamanla okuyorum. özellikle sahaf kitapları.. ah ah yine içimde bi şeyler canlandı. yarın bizim sahafa uğramak şart oldu. alın alın ama kesinlikle okuyun. okuyun.
devamını gör...
daha dün kitaplık almak için biriktirdiğim parayla 20'ye yakın kitap siparişi verdim. kitaplarım var ama koyacak yerim yok. evin bir köşesine kule yapacağım artık.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kitap satın alma alışkanlığı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim