uzun kitapları fiziksel olarak okumak daha mantıklıdır.
kısa novellaları ise telefondan bilgisayardan okuyabilirsiniz.
ben genelde ulaşabildiğim kitapları satın alıyorum.
ulaşamadıklarımı pdf olarak buluyorum.
devamını gör...
her zaman kitap okumak ..
devamını gör...
telefonda kitap okuyabilen über yetenekli arkadaşları tebrik ediyorum. ben basit bir yazıyı bile okuyamıyorum yav.

kitabı kendisinden okumak en güzeli.
devamını gör...
kitaba notlar alan, beğendiği cümleleri işaretleyen, ek notlar tutan biri olarak her zaman kitaptan okumayı savunacağım.
devamını gör...
ikisinide destekliyorum. yeni yazatların okuyucu toplaması pahalı satoşlar yüzünden kitaba ulaşamayanlar için ekonomik tercih e kitap. ama klasik eline alınmış kitap durumu pek başka
devamını gör...
telefondan okumayı bir türlü beceremiyorum ve üstten gelen bildirimlerle odaklanmada sıkıntı yaşıyorum .o yüzden her zaman kitap okumak daha verimli ve daha keyifli.
devamını gör...
tabiki kitap okumak,telefondan okumak aynı hissiyatı vermez.kitabımı elime alır,telefonumu sessize alır ve uzak bir yere bırakırım ki kitap okurken beni rahatsız etmesin.asla telefondan okuyamam,dikkatim dağılır,kitaba odaklanamam.
devamını gör...
bilgi bilgidir basılı kitapta olması ile dijital olmasi arasında benim için fark yoktur.

"kitap kokusu" falanda umrumda değildir. ben içindekileri okuyorum okudugum sürece printer çıktısı da olsa olur.
devamını gör...
telefon veya bilgisayardan okumak göz sağlığı için iyi değildir ve çok fazla dikkatinizi dağıtabilecek unsurlar içermektedir. kitaptan okumak daha sağlıklıdır.
devamını gör...
hangisi işine geliyosa onun kazanacağı versus, vörsığs.
devamını gör...
amaç kitap okumaksa eğer; ister pdf, ister kitap olarak her türlü okurum. ikisinin de verdiği haz bambaşka oluyor. hiç öyle yok sayfa kokusu, yok kitap hissetme romantizmine girmeye gerek yok. hatta ve hatta telefondan okuduğum kitap daha ulaşabilir oluyor. bir kaç dakikalık boşlukta açıp okuyup kapatmak daha cazip geliyor.
devamını gör...
bir kere telefondan okuyayım dedim sonra miyop astigmatım aklıma geldi. telefonu sürekli yaklaştırıp uzaklaştırdığımı fark ettim, görüntüyü netleştirmek için. kitap candır.
devamını gör...
daha iyisi var telefonda kitap dinlemek
android için e reader prestigo
iosta zaten kendi güzel bir uygulaması var okumak için .
devamını gör...
kitabı fiziki olarak okumak daha güzeldir. ancak yüzlerce, binlerce e-kitabı telefonumun içine sığdırabilirim. çalışırken, sıra beklerken vs her an çıkarıp okuyabilirim. öyle uygulamalar var ki sayfaya gitme, arama, seslendirme vs.. fiziki kitap okuma takıntım olsaydı şu ana kadar okuduklarımın ancak üçte birini okumuş olurdum.
devamını gör...
kitabın sayfalarını çevire çevire okumanın kesinlikle galip geleceği vs.

o sayfaları çevirmeden nasıl tadı alınsın ki? ayrıca uzun süre bakamıyorum da ben telefon ekranına.
devamını gör...
temin edilemeyen bazı kitapların pdf olarak elde bulunması başlarda telefonda okumaya iterken, daha sonrasında ise diğer bir çok artısı görülür. basitinden elinizde ingilizce bir kitap varsa online olarak hemen kelimenin anlamına bakabilirsiniz.
pdf yer kaplamaz, her yere götürülebilir. tek seferde binlerce kitabı elinizin altında bulundurabilirsiniz. daha bir çok neden dolayı tercih edilesidir telefondan kitap okumak.
devamını gör...
ikisi de neticede kitap okumaktır ancak kitaba dokunmalıyım, hissetmeliyim, kokusu vs diyen ve telefondan çok verimli bir şekilde takip edemem diyecekler için fiziki olarak okunması daha cezbecidir. diğer kesim için bir durum ağır bassa da çok da fark etmez herhalde diye düşünüyorum.

şahsım adına kitap okumayı çok sevmeme rağmen kitaba dokunmayı sadece dışardan olduğunda seviyorum milletin ölüp bittiği kokusu, sayfa sesi vs beni oldukça rahatsız ediyor ama kitaplara olan sevgim uğruna katlanıyorum. bu sebepten bazı zamanlar telefondan okumak oldukça cezbedici gelse bile takip etmek açısından fiziki olması daha kolay özelliklerde kalın kitaplarda işi zorlaştırıyor bana göre.
devamını gör...
telefonda okumak iyi güzel de, en iyi ihtimalle 2 saat odaklandıktan sonra gözleriniz ağrımaya başlıyor. evet, teknoloji çok gelişti ve e-kitaplık kurmak çok daha ucuz ve pratik. ama yine de birçok bakımdan bildiğimiz kitabın yerini tutamıyor bence. en önemlisi de işte tam olarak bu bahsettiğim sorun.
devamını gör...
kitap okumak tek atar. hiçbir şeyde o hisleri yaşamıyorsun ayrıca zaten hipermetropsanız ve göz kuruluğunuz da varsa telefonda okumak zehir zıkkım gibidir.
devamını gör...
kitabın elimde olması daha işime gelir ama okuyabildikten sonra ikisi de farketmez kanımca. zaten kitap eğer güzelse bir süre sonra telefondan mı kitaptan mi okuduğumu farketmiyorum bile. okuyabilmek önemli olan.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kitabı baskıdan okumak vs telefondan okumak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim