yoktur. dünyanın en saçma dizisi. neden mi ? çünkü tv 8'de yayınlanıyor.
devamını gör...
psikolojinin yerlerde süründüğü freud'un kemiklerini sızlatan dizi.
devamını gör...
acı çekmekten hoşlanan ay ne hayatlar var diyip kendininkine hiç bakmayan kendi derdine birde milletin derdini ekleyen insan topluluğunun zekasından bahsetmek diğerlerine ayıp olacak izlemeyin kardeşim öyle saçma işler daha faydalı işler var
devamını gör...
sırf tv8'de yayınlanıyor diye diziyi kötülemek de olmaz şimdi. kötüleşmesi gereken konu türk halkının en son ihtiyacı olan şeyin televizyonda yayınlanması. internetteki platformlarda yayınlansa bu kadar tepkim olmazdı ama halkımızda bilinçli tüketim olmadığı için çok çabuk etkileniyorlar. zaten herkes evde bunalmış birde bunlar var, insanın psikolojisi iyice gidiyor.
devamını gör...
yayınlanan kanalla bağlantısı olmayan zeka testidir.

ilk başlarda işleyiş, anlatım olarak içine çekmişti. ancak son 2 aydır aşırı sıkılıp uyukladığım için izlemeyi bıraktım. bunda kitabın yazarı hakkında olumsuz şeyler düşünmeye başlamam da etkili olmuş olabilir.
devamını gör...
zeka testi değildir. yüksek zekalar da düşünürken arka planda bir takım seslere ihtiyaç duyabilir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kırmızı oda izleyen insan zekası" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim