valla küçükken izlerdim. ellerini birbirlerinin donlarının içine sokuyorlar sanardım. hâlâ da öyle sanıyorum. inşallah gerçek değildir. yoksa güreş tutcaz diye...
devamını gör...
dedemle eskiden izlediğim güreşlerdir.

garip eğlenceli tarafı var insanlar devasa paralar yatırıp ağa falan oluyorlar.
donların içine sokma mevzusu da gerçektir.
kalçanın içine kadar sokup yere atıyorlar.
daha doğrusu don değil de kıspet deniyor.
devamını gör...
ellerini rakibin makatina değil kispetteki cebe sokarlar arkadaşlar, eli dışarı doğru ittirerek de yön verir. birbirlerini parmaklamiyorlar onu merak ediyorsanız.
ama kağıt üstündeki görüntü yine de enteresan gelir izleyene.
devamını gör...
sarmaş dolaş bir spordur. ahahshs.
devamını gör...
milli sporcumuz ayakta tutmaya çalışan düzenlemedir
devamını gör...
an itibariyle 3.tur güreşleri devam ediyor. yarın çeyrek-yarı ve final maçları olacak. ilgiyle izliyoruz.
devamını gör...
geleneksel türk yağlı güreş turnuvası. her sene haziran sonu ile temmuz ayı başında edirne'de sarayiçi bölgesinde yapılır.
devamını gör...
tam bir türkiye alametifarikası... hayvan gibi adamlar, bolca kas, kıl, tüy, at hırsızı tipler, tarlayı tapanı pavyonda karıya basmış görünümlü amcalar...sinir, gerginlik, burnundan soluyan karadeniz boğaları... hadi hepsini geç, birde vıcık vıcık yağ...bir yerde okumuştum; tüm dünya bu aktiviteden pek bir şey anlamıyor ve izlemiyor, tek bir grup hariç... gey ler....evet dünyada geylerin en çok izlediği spor!!! buymuş, adamlar özellikle başlamasını bekliyormuş. midem bulandıııııııı.
devamını gör...
babet corabi giyip, hava biraz estiginde dudaklari catlamasin diye dudak nemlendiricisi suren yurdum elit erkeklerinin hakkinda atip tutmalari normal. bu spor onlara gore degil. onlar gitsin tayt giyip bale falan yapsin.

tarihin en eski spor organizasyonlarindan biri. bir kültür. umarim daha cok uzun yillar devam eder.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kırkpınar yağlı güreşleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim