sanırım biraz korkarak yaptığım eylem. yediğim kirazlarda kurt olur diye korkarak yiyorum. nerde okuduysam aklımda kalmış, eskiden tabak tabak yerken, şimdi tane tane içine dışına bakarak yiyorum. artık nur topu gibi bir derdim daha var sözlük.
devamını gör...
sevgili yazar protein niyetine yeseniz? malum protein kaynakları çok pahalı...
devamını gör...
en sevdiğim meyvelerin başında gelen yaz mevsimi meyvesidir. şu sıralar saçma sapan fahiş fiyatlari olsa da napolyon olanı aşırı seviyorum.
devamını gör...
kirazı önce toptan ağza atıp sonra köpek ve azı dişleri arasında sıkıştırarak bir kaç sefer tekerlemenin akabinde etinden ayrılan çekirdeği dil yardımıyla dudaklara yöneltmek ve nihayetinde dudakları öpücük formatına sokmak suretiyle çekirdeği dışarı çıkarmaktır.

üst ve alt dudağın dış cephesinden her an düşecekmiş gibi sarkan; bu sebepten doğal bir endişeyle karışık tezcanlı bir hamleyle sağ veya sol elin baş parmakla birleşen işaret parmağıyla kavranan çekirdeği; sıkıştırıp sağa sola pırtlatmak uygun olmayan bir davranış olsa da eğlencelidir. bu sırada kirazın etli kısmı ve suyu küçük dil civarından özofagusa doğru yol alıyorsa kiraz yeme işlemi bihakkın gerçekleşmiş demektir.
devamını gör...
kiraz nasıl yenir 40 yaşından sonra öğrendiğim başlık. bu sefer başlık. meğer yanlış yiyormuşum bugüne kadar.
devamını gör...
kiraz yemeğe biraz fazla anlam yüklenmiş diye yorumladım.
devamını gör...
az önce kiraz yemekten kalktım ve yerken 'acaba sözlük de başlık var mıdır kirazla ilgili, diye düşünürken karşıma çıkan güzel başlık. açıkçası kiraz yemek biraz sancılı bir meyve. içinden her an kurt çıkabilme telaşı. bir yandan ağzına lup lup atmak istiyorsun ama bir yandan da kurt sorunsalı yüzünden bir adet kirazı yemek için üç dakikanı harcıyorsun. açıkcası lup lup atıyordum ağzıma iki tanesinin içine bakayım dedim kurt çıktı. kesin bir sürü kurt yedim. neyse ki tadı yoktu.
devamını gör...
her kirazda 'acaba kurt mu yiyorum?' demektir. bir kez bakarsınız ve onda da kurt çıkar en iyisi bakmamak direkt *
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kiraz yemek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim