bundan da iyi rumuz olur bak.
herkesin çocukluğunda en az bir kere yaşadığı durumdur.
cemre toprağa düşer.
bahar havası gelir ve o paslı kiler kilidi açılır.
bisikletin lastiği inmiştir.
hemen lastikçiye gidilir hava ile şişirilir. siboplar değişir. zincir yağlanır ve mutlu son. frenler telleri kopuk.
devamını gör...
nostaljik bir başlık.
kilerde değil, apartman boşluğundaydı bisikletim. abimin eski bisikletiydi, benimle yaşıttı neredeyse. yenisini istemedim hiç. bakımını, lastiklerini şişirmeyi, patladığı zaman tamirini ve değişimini hep kendim yapardım.
karşı komşumuz bisikletimin üzerine kendi oğlunun bisikletini koyardı defalarca kez koyma dediğim halde koymuştu, jantları eğilmişti güzelim bisikletimin. tamir edememiştik. bisikletçiye götürüp yaptırırdık aslında ama büyümüştüm de zaten. öylece kaldı.
devamını gör...
kilerde mi?
devamını gör...
insanı bir miktar uzer sayet bisikletimle milimlik cam parcasının yanından gecince panikliyor iyi misin, acidi mi,diyorum. zilimin üstü cizilmis, her gun acı cekiyorum.
hicbir bayskıl oyle terk edilmisliği hak etmez ...
devamını gör...
havaların ısınmasını bekliyordur. o beklemiyorsa sahibi bekliyordur.
devamını gör...
büyük ihtimalle patlak değildir , yalnız zamanla dış lastikte çatlama olduğu için şişirdikten çok da uzun sayılmayacak bir zaman sonra küçük bir diken batması gibi bir şeyle patlayacaktır.
devamını gör...
başlık resmen nostalji damarıma bastı. her defasında koca bisikleti lastiğini şişirmek için taa tepedeki kırtasiyeye kadar zorla çıkarırdım. acı ama güzel zamanlardı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kilerde duran bisikletin inik lastiği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim