(bkz: leş spor çorabı gibi kokan başlıklar)
devamını gör...
leş oğlu leş bir başlık olmasına rağmen cevap vereyim.

bts denilen bir koreli pop müzik grubu var, bunun da türkiye'mizde seveni çok. bilhassa 12-18 yaş arasından pek bir rağbet görüyor. o grubun üyelerinden herhangi biridir muhtemelen gördüğünüz.
devamını gör...
kpop dinlemedim açıkçası sevmiyorum da diyemeyeceğim o yüzden. aklımı karıştıran şey; asyalı bebe(?) kimdir, necidir bilmeden kişiyi nasıl kezban olarak yaftalayabiliyorsunuz? ilginç yani
devamını gör...
kezban demeyelim de ergen diyelim. her şeye kezban der olduk. kezban kelimesi anlamını yitirdi gitti. konuya gelirsek, asyalı bebe sanatçı, ergenimiz de asyalı bebenin hayranı. ortada sorun teşkil eden bir şey yok fakat bize öyle uzak bir şey ki bu hayranlığın sebebi hakkında en ufak bir fikrimiz yok. ayrı bir dünya onlar. lüğatları da bir başka zaten. karışmayalım bence yoksa kafayı yeriz.
devamını gör...
açmasaydın keşke bu başlığı. gereksiz olmuş.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kezban profilindeki asyalı bebe" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim