ikisi de çocukken okuma zevki aşılayan hikayecilerdir. kemalettin tuğcu'nun eserleri, çocukları etkileyen duygusal ve dokunaklı hikayelerdir. ömer seyfettin' in eserleri sırf çocukları değil, herkesi büyüleyen ve bağ kurduran hikayelerdir.
devamını gör...
ömer seyfettin tabii ki. ilk modern anlamda öykücümüzdür. etkileyici öyküleri vardır. ama her öyküsü çocuklara uygun değildir. dikkatli olmak gerekir. geçmişte bize derslerde 'kaşağı' gibi çocuklarda travma yaratabilecek öykülerini okuttular. o zaman çocuk edebiyatı yoktu. şimdiki çocuklar çok şanslı. kemalettin tuğcu hiç okumadım ama okuyanların çoğu pişman. babamın yalancısıyım.
devamını gör...
çocuklar için gereksiz hüzün barındıran eserler yazmıştır ikisi de. bu kadar duygusallık çocuk ruhuna çoook fazla. ikisini de çocuklarıma hiç okutmadım, ortaokul çağına kadar.
devamını gör...
çocuğunu seven bunlardan uzak tutsun.
bomba diye bir öyküsü var ömer seyfettinin. ınsan olan çocuğuna okumaz, okutmaz
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kemalettin tuğcu vs ömer seyfettin" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim